До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Рамі Малек в ролі Фредді Мерк'юрі

Вже цієї осені нас чекає блискуче акторське перевтілення: актор Рамі Малек, зірка серіалу "Містер Робот" і обличчя Dior Homme, грає легенду Фредді Мерк'юрі у фільмі "Богемна рапсодія". Те, як 37-річний американський актор "дає жару" в ролі Мерк'юрі, вже зараз можна побачити в першому трейлері картини. Байопік про становлення групи, а також про особисте життя музикантів знімає студія 20th Century Fox.

Робота над "Богемною рапсодією" розпочалася вісім років тому. Сценарій написав Ентоні Маккартен, який до цього працював над "Всесвітом Стівена Гокінга". За неофіційною інформацією, фільм сконцентрований на 1980-х – одному з найбільш продуктивних періодів в житті Queen, коли група випустила альбом The Game. Продюсери розповідають, що Рамі Малек, чиї батьки родом з Єгипту, дивовижно схожий на Мерк'юрі. Сам актор каже, що ця роль – найбільш запаморочлива в його кар'єрі.

Реклама

Режисером картини спершу був автор "Людей Ікс" Браян Сінгер, але вже в середині зйомок через розбіжності з Малеком його замінив Декстер Флетчер. У прокаті фільм з'явиться вже в листопаді 2018 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.