До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: тизер фільму "Абатство Даунтон: Нова ера"

Прекрасні новини для шанувальників костюмованого кіно: "Абатство Даунтон" повертається на екрани. З’явився тизер і перші кадри майбутнього фільму "Абатство Даунтон: Нова ера", який вийде 18 березня 2022 року й продовжить картину 2019 та однойменний серіал. Судячи з перших кадрів, майже весь основний склад повернеться, включно з Г’ю Бонневіллем, Мішель Докері, Лорою Кармайкл і Джимом Картером. Меггі Сміт також з’явиться в ролі графині-вдови, попри той факт, що Вайолет Кроулі зізналася наприкінці першого фільму "Абатство Даунтон", що має невиліковну хворобу.

Шоуранер фільму — беззмінний автор "Абатства Даунтон" Джуліан Феллоуз. В інтерв’ю People він зізнався, що в другому фільмі все буде по-новому. "Це справді нова ера. Що далі йшли 20-ті роки, то більше світ змінювався в багатьох сенсах. До кінця 20-х від розваг до транспорту — усе було зовсім іншим. Ми намагаємося показати ці зміни".

Реклама

Подробиці сюжету тримають у таємниці. Зате стало відомо, що багато нових акторів дебютує в замку Гайклер, зокрема Г’ю Денсі, Лора Геддок, Наталі Бай і Домінік Вест, який також зіграє принца Чарльза в "Короні". Нагадаємо, перший фільм "Абатство Даунтон", події якого відбуваються в 1927 році й показують спроби Кроулі підготуватися до візиту короля Георга V й королеви Марії, насправді викликав у глядачів більше запитань, ніж дав відповідей. Отже, у сиквелі належить з’ясувати: чи точний прогноз Карсона про те, що маєток виживе? Як Мері дає раду з керуванням, якщо так? Чи забезпечить Том фінансове становище Кроулі через шлюб? Чи успішними будуть пологи в Едіт? Чи зможе Томас знайти кохання після відвідин нічного гей-клубу в Йорку?

Що ж, нетерпляче очікуємо прем’єру фільму 18 березня наступного року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.