До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про другий фільм "Абатство Даунтон"

Пані й панове, схоже, що двері маєтку Кроулі відчиняться знову. Роботу над продовженням першого фільму "Абатство Даунтон", що є спін-офом відомого британського драматичного серіалу, офіційно підтвердили творці стрічки. Автор оригінального шоу Джуліан Феллоуз уже готує сценарій. У цьому матеріалі vogue.ua розповідає, що відомо про продовження фільму.

Прем’єра

Нині вихід фільму в прокат у Великій Британії запланований на 22 грудня. Продюсер Гарет Нім передбачає, що різдвяна прем’єра принесе втіху шанувальникам стрічки з усього світу: "Після дуже важкого року, коли багато хто з нас був розлучений із сім’єю та друзями, — сказав Нім, — дуже приємно думати, що попереду на нас чекають кращі часи і що наступного Різдва ми також об’єднаємося з усіма улюбленими персонажами „Абатства Даунтон"".

Реклама

Голова Focus Features Пітер Куявський підтвердив думку Німа, схарактеризувавши фільм як щось, чого варто нетерпляче очікувати. "Немає кращого за домівку місця для свят, — сказав він, — і ми не можемо уявити ліпшого подарунка, ніж возз’єднання з усією знімальною командою у 2021 році, щоб повернути Кроулі додому для своїх фанатів".

Акторський склад

Шанувальники серіалу й першого фільму, тіштеся! На офіційному акаунті Twitter "Абатства Даунтон" творці фільму оголосили, що в продовженні фільму зніматиметься весь оригінальний акторський склад. Це означає, що ми знову побачимо Мішель Докер у ролі леді Мері, Лауру Кармайкл у ролі неповторної леді Едіт та Елізабет Макґоверн у ролі Кори Кроулі. Особливо варто очікувати на повернення яскравого матріарха Вайолет Кроулі у виконанні Меггі Сміт, а також містера Карсона у виконанні Джима Картера, Джона Бейтса й Анни Бейтс у виконанні Брендана Койла й Джоанн Фроггатт відповідно.

Однак цього разу глядачів зустріне безліч абсолютно нових персонажів. Британські зірки Г’ю Денсі з "Ганнібала", Лора Геддок, Наталі Бай і Домінік Вест збираються приєднатися до акторського складу, хоча особливості їхніх ролей поки невідомі.

Сюжет

Події першого фільму "Абатство Даунтон" відбувалися в 1927 році, і в них ішлося про підготовку сім’ї Кроулі до візиту короля Георга V й королеви Марії. Кінцівка першого фільму залишила після себе набагато більше запитань, ніж відповідей про майбутнє маєтку Кроулі. Вайолет шокувала публіку і її дочку Мері розповіддю про те, що їй залишилося жити недовго і що вона залишає спадщину Кроулі в її руках. Чи оповідатиме другий фільм про спробу Мері самостійно очолити будинок Кроулі? А як щодо роману Томаса після його візиту до нічного гей-клубу? Відповіді на ці запитання ми дізнаємося в продовженні стрічки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.