До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Кара Делевінь у новому фантастичному серіалі Amazon

Кара Делевінь поповнює свій кінематографічний список. Британська модель разом з Орландо Блумом зіграла головну роль у майбутній телевізійній неонуар драмі від Amazon Prime "Карнівал Роу".

Події шоу розвиваються в вікторіанському фантазійному світі, де міфологічним істотам "заборонено жити, любити і бути вільними", в той час як вони з усіх сил намагаються співіснувати з людьми.

Реклама

У першому тизері надприродної драми Делевінь з'являється в образі феї-біженки Віньєтт Стоунмосс, чия батьківщина "захоплена людськими імперіями". Вона стоїть на напівзруйнованій брукованій вулиці з Блумом, що виконує роль детектива Райкрофта Філострейта, який розслідує ланцюжок вбивств, що загрожують і так хиткому спокою в місті. "У місті розкол, – каже Віньєтт у трейлері. – Ми всі повинні об'єднатися".

Пара починає займатися "небезпечною справою, незважаючи на бурхливу нетерпимість у суспільстві", йдеться в анонсі серіалу. "Віньєтт зберігає таємницю, яка ставить під загрозу становище Філострейта під час його найважливішої справи ... Поки він розслідує, він виявляє монстра, якого ніхто не міг уявити".

Вихід серіалу "Карнівал Роу" запланований на 30 серпня на стримінговій платформі Amazon Prime.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.