До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Гелена Бонем Картер на зйомках серіалу "Корона"

Третій сезон серіалу "Корона" почали знімати цього літа, і тепер Netflix підігрівають інтерес до проекту – випускають все нові кадри з майданчика. Акторський склад кардинально змінився: тепер Олівія Колман грає королеву Єлизавету II, Гелена Бонем Картер – принцесу Маргарет, а Тобайас Мензіс – принца Філіпа. Уже зараз в нових образах на знімальному майданчику можна побачити Олівію Колман і Гелену Бонем Картер.

Олівія Колман і Гелена Бонем Картер на зйомках 3-го сезону "Корони"

На новій фотографії Колман і Бонем Картер, обидві в чорному вбранні, йдуть по майданчику у Вінчестерському соборі. Відомо, що третій і четвертий сезони знімають паралельно, і вони будуть зосереджені на 1964-1976 роках. Зважаючи на кадри, героїні на похоронах. Досить ймовірно, що це можуть бути похорони Вінстона Черчилля, оскільки колишній прем'єр-міністр помер в січні 1965 року.

Реклама
Олівія Колман і Гелена Бонем Картер на зйомках 3-го сезону "Корони"

Тим часом складно не помітити, що вбрання Колман і Бонем Картер дуже подібні на одяг реальних монархів в цей період. Зокрема, є історичний кадр, де королева Єлизавета II, її мати Єлизавета Боуз-Лайон і Принцеса Маргарет 1968 року прямують на похорон принцеси Марини, герцогині Кентської. Дотримуються художники по костюмах "Корони" і аутенічності в деталях – наприклад, на перших кадрах принцеса Маргарет у виконанні Гелени Бонем Картер зображена з мундштуком – одним зі своїх улюблених аксесуарів.

З чуток, крім Олівії Колман буде ще одна актриса, яка зіграє Єлизавету. Зараз канал в пошуку актриси, яка зіграє королеву у віці від 60 до 90 років. Одна з головних претенденток на цю роль – Гелен Міррен.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.