До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші кадри серіалу The New Look про Крістіана Діора

В мережі з'явилися перші кадри серіалу The New Look, який розповідає про життя французького кутюр'є Крістіана Діора та його взаємини з іншою легендою — Коко Шанель. Екранізувати цю захопливу історію ризикнули на Apple TV. Перші три епізоди вийдуть 14 лютого 2024 року — для всіх закоханих у світ моди.

Реклама

Головні ролі зіграють Бен Мендельсон та Жюльєт Бінош відповідно. Вони перетворяться на двох геніїв світу моди, кожен з яких по-своєму бачить ідеальний образ жінки у світі після Другої Світової. Окрему увагу в серіалі буде приділено народженню естетики New Look, коли Крістіан Діор представив образ жінки-квітки у 1947 році. Він визначив візуальну картинку наступного десятиліття, підтримав легку промисловість повоєнної Франції і допоміг жінкам швидше впоратися з емоційним тягарем.

The New Look — не єдиний масштабний проєкт, присвячений моді, який з'явиться наступного року. Вже 19 січня 2024 року на Disney+ виходить серіал про іспанського кутюр'є Крістобаля Баленсіагу. Більше подробиць за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.