До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивимося трейлер серіалу "Баленсіага"

Вже в січні на екрани виходить один з найочікуваніших серіалів для поціновувачів моди — "Кристобаль Баленсіага", який розкаже про становлення легендарного кутюр‘є. У першому трейлері, який 31 жовтня представили Disney+, бачимо іспанську зірку Альберто Сан Хуані в ролі Кристобаля Баленсіага, який тільки розпочинає свій зірковий шлях у Парижі.

Реклама

У центрі серіалу — історія революціонера від світу моди, який народився в баскському містечку Гетарія в родині рибалки та швачки — і став одним з найшанованіших кутюр’є у світі. Сюжет буде зосереджено на одному конкретному періоді становлення кар’єри Баленсіага: часі, коли після кількох успішних років одягання аристократів і королівської сім’ї на батьківщині він переїхав до Парижа після громадянської війни в Іспанії, у 1937-му, та почав експериментувати зі скульптурними силуетами.


Крістобаль Баленсіага починає свою першу паризьку колекцію високої моди в 1937 році. Проте стиль, який задавав тренд в Іспанії, не зовсім працює у вишуканій імперії моди, якою став Париж, де Chanel, Dior і Givenchy є еталоном високої моди. Але Крістобалю Баленсіага вдається визначити свій стиль і стати одним із найважливіших дизайнерів усіх часів.


"Крістобаль Баленсіага" створений Лурдесом Іглесіасом і 12-разовим лауреатом премії Гойя Айтором Арреджі. У головних ролях — зірки європейського кіно, зокрема Белен Куеста в ролі Фабіола де Мора і Арагон, королева Бельгії, весільну сукню якої розробив Balenciaga. Серіал вийде 19 січня 2024 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.