До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Оскар–2024": де дивитися церемонію в Україні

Вже сьогодні ввечері у Лос-Анджелесі розпочнеться 96-та церемонія вручення премії "Оскар". За київським часом вона відбудеться в ніч з 10 на 11 березня. В Україні подивитися "Оскар" можна буде ексклюзивно на телеканалі Суспільне Культура.

Реклама

Нагадаємо, що лідерами з кількості номінацій цьогоріч стали стрічки "Оппенгеймер" Крістофера Нолана та "Бідолашні створіння" Йоргоса Лантімоса — вони здобули 13 та 11 номінацій відповідно.

Вважається, що найзапекліша боротьба розгорнеться у категорії "Найкраща акторка", адже цього року там представлені виняткові артистки: Аннет Бенінг зі стрічкою "Наяд", Лілі Гладстон з фільмом "Вбивці квіткової повні", німецька акторка Сандра Гюллер, що знялася в "Анатомії падіння", Кері Малліган з "Маестро" та Емма Стоун з фільмом "Бідолашні створіння". Фаворитками номінації є Емма Стоун та Лілі Гладстон.

Український фільм "20 днів у Маріуполі" Мстислава Чернова номіновано у категорії "Найкращий документальний фільм". Нагадаємо, що стрічка про облогу Маріуполя та жахливі злочини російських військ вже перемогла на церемонії BAFTA у категорії "Найкращий документальний фільм".

Коментуватиме подію наживо для українських глядачів кінокритикиня та журналістка Лєна Чиченіна. Трансляція червоної доріжки розпочнеться о 00:30 за Києвом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.