До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Олівія Колман повторила образ Єлизавети II на зйомках "Корони"

Акторка Олівія Колман, яка тиждень тому отримала свого першого у житті "Оскара", продовжує роботу над третім сезоном серіалу "Корона". У мережі з'явилися нові кадри зі зйомок: на них зображені Колман у ролі королеви Єлизавети II і Тобіас Мензіс, який грає принца Філіпа. На окрему увагу заслуговує образ Єлизавети: це ніжно-блакитна шовкова сукня, білосніжні рукавички і срібна тіара, в якій 1968 року королева Єлизавета з'явилася на прем'єрі в Королівській опері. Знамените вбрання королеви стилісти з точністю відтворили для зйомок – на ній тіара, сережки з діамантами, велике кольє і навіть клатч з бісеру.

Олівія Колман і Тобіас Мензіс

Королева Єлизавета 1968 року

У цій тіарі молода королева Єлизавета не раз з'являлася на публіці – наприклад, є архівні фото 1958 року, де Єлизавета також у ній. Історично ця прикраса зветься "Тіара дівчат Великобританії і Ірландії". Це одна з найулюбленіших і знаменитих тіар королеви: 1893 року Комітет дівчат Великобританії і Північної Ірландії зібрав гроші і викупив тіару у Дому Garrard & Co та подарував її на весілля королеви Марії. 1941 року Марія, в свою чергу, подарувала її на весілля Єлизаветі. Спочатку в ній були перлини, які потім замінили 13 діамантами.

Реклама
Королева Єлизавета 1958 року

Якщо на двох попередніх фото королева Єлизавета II з'являється в тіарі в Королівській опері – в 1958 і 1968 роках, то Олівія Колман на фото відображена в Королівському коледжі лікарів у Лондоні, де знімають деякі сцени третього сезону. Новий сезон "Корони" представлять вже цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.