До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші кадри: Олівія Колман у ролі Єлизавети ІІ в серіалі "Корона"

Інтерес до прем'єри третього сезону серіалу "Корона", яка відбудеться 2019 року, й далі підігрівають. Напередодні Різдва журнал Entertainment Weekly опублікував в Instagram нові ексклюзивні кадри зі зйомок. На них можна побачити, який чудовий в образах британської королівської сім'ї новий акторський склад: Олівія Колман в ролі королеви Єлизавети, Гелена Бонем Картер в образі принцеси Маргарет, і Тобіас Мензіс, який виконує роль принца Філіпа. Також на фотографіях можна побачити актора Бена Деніелса – його герой, фотограф Ентоні Армстронг Джонс, кружляє в танці з принцесою Маргарет.

Нагадаємо, що зйомки третього сезону почалися ще влітку, а сам він розповість про життя королівської сім'ї в 1970-х роках. Основні зйомки відбуваються "на натурі" – в британських особняках. Наприклад, головна локація – будинок Ланкастерів, який грає роль Букінгемського палацу. Цей особняк розміщений у Ветсмінстері на вулиці Пелл-Мелл – за два кроки від справжнього Букінгемського палацу.

Реклама

Прем'єра третього сезону відбудеться на Netflix 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.