До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оголошена програма Каннського кінофестивалю

Генеральний директор Каннського кінофестивалю Тьєррі Фремо оголосив програму фестивалю, який стартує вже 14 травня на Лазурному березі. Фільмом-відкриттям стане довгоочікуваний хоррор Джима Джармуша про зомбі з безпрецедентним акторським складом: у ньому знялися Білл Мюррей, Адам Драйвер, Тільда ​​Свінтон, Хлое Севіньї, Стів Бушемі, а також Іггі Поп і Селена Гомес. В основному конкурсі будуть не менш важливі прем'єри: "Біль і слава" Педро Альмодовара, "Маттіас і Максим" Ксав'є Долана, "Вибач, ми нудьгували за тобою" Кена Лоуча, "Приховане життя" Терренса Маліка, "Молодий Ахмет" братів Дарденн, "Зрадник" Марко Беллоккьо, "Знедолені" Ладжі Лі та інші стрічки.


"Мертві не помирають"
Кадр з фільму "Біль і слава" Педро Альмодовара

Поза конкурсом покажуть "Найкращі роки життя" Клода Лелуша, байопік про Елтона Джона "Рокетмен" режисера Декстера Флетчера, гучний серіал Ніколаса Віндінга Рефна ("Неоновий демон") "Занадто молодий, щоб померти", фільм "Дієго Марадона" Азіфа Кападії і "Belle Epoque" Ніколаса Бедо.

Реклама
Кадр із серіалу "Занадто молодий, щоб померти"

Фільм молодого українського режисера Наріма Алієва "Додому", його повнометражний дебют, цього року увійшов до програми "Особливий погляд". Будуть на фестивалі вшановувати актора Алена Делона – він отримає премію за внесок у кіно. Нагадаємо, що фестиваль триватиме з 14 до 25 травня, а журі очолить мексиканець Алехандро Гонсалес Іньярріту, володар премій "Оскар" за фільми "Бьордмен" і "Легенда Г'ю Гласса".

Кадр з фільму "Додому"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.