До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові світлини Тімоті Шаламе в образі Боба Ділана

В середині березня в Нью-Йорку розпочалися знімання біографічного фільму про Боба Ділана A CompleteUnknown, у якому Тімоті Шаламе грає культового співака. Події стрічки охоплюють 1960-ті роки та покажуть шлях Боба Ділана від фолк-виконавця до рок-зірки. І хоча ми поки дуже мало знаємо про A CompleteUnknown, фотографії Шаламе, зроблені папараці на знімальному майданчику, багатонадійні.

Тімоті Шаламе на зніманнях фільму про Боба Ділана

У фільмі розповідається про приїзд 19-річного Боба Ділана в Нью-Йорк у 1961 році. Він шукає свого героя, відомого фолк-співака Вуді Гатрі. Місцева фолк-сцена сприймає молодого артиста із симпатією і помічає його талант. Він дає концерти в центральних клубах і незабаром стає сенсацією, підписавши контракт ізColumbiaRecords. На перших світлинах зі знімань ми бачимо, що Тімоті Шаламе напрочуд переконливий у ролі юного Боба Ділана: із фірмовою кудлатою зачіскою музиканта і вбраний у ретрокостюми.

Реклама
Тімоті Шаламе на зніманнях фільму про Боба Ділана

Те, як буде зображений у байопіку стиль Боба Ділана, особливо цікаво, адже музикант має самобутній зовнішній вигляд. Протягом останніх 60 років особистий стиль Ділана залишався незмінним, а його гардероб, наповнений класичним денімом, шкіряними куртками та черевиками в стилі вестерн, завжди передавав відчуття легкості та водночас брутальності. І хоча співак розпочав свою кар’єру в ту модну епоху, яка започаткувала ошатний та вишуканий чоловічий стиль (згадайте TheBeatles та їхні костюми), Ділан завжди віддавав перевагу більш невимушеному вбранню.

Боб Ділан

Якщо ми уважно роздивимося світлини Тімоті Шаламе в образі Боба Ділана, то побачимо, що авторам фільму вдалося зберегти оригінальний стиль музиканта. Актор був помічений на зніманнях у Нью-Йорку в замшевому піджаку, темно-синій сорочці на ґудзиках, коричневих джинсах і замшевих черевиках — усі ці речі Ділан дуже любив. Перші кадри дають розуміння, що художниця з костюмів АріаннаФілліпс чітко знає що робить. Адже Ділан ніколи не виділявся в натовпі (відомо, що він сором’язливий та завжди втомлювався від уваги), і його приглушений гардероб протягом багатьох років відображав це. І поки деякі артисти одягаються, щоб на них звернули увагу, улюблені відтінки Ділана коричневого, темно-синього та чорного слугують бронею — свого роду плащем-невидимкою, який музикант одягає в надії залишитися непоміченим.

Над байопіком A CompleteUknown працює американський режисер Джеймс Мангольд, відомий за картинами "Росомаха", "Ford проти Ferrari" та "Індіана Джонс і реліквія долі". Дата прем'єри фільму поки невідома.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.