До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найочікуваніших фільмів цього літа

Цього літа дивитимемося в кіно багато цікавого: це як довгоочікувані літні блокбастери "Доктор Стрендж" та "Морбіус", так і масштабні проєкти Netflix, серед яких екранізація останнього роману Джейн Остін "Переконання" з Дакотою Джонсон у головній ролі.

Дакота Джонсон у фільмі "Переконання"
"Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля"

Бенедикт Камбербетч повертається до ролі, в якій ми його дуже любимо. До речі, доктора Стренджа він грає вже вшосте (якщо взяти до уваги всіх "Месників" і останню "Людину-павука"). Сюжет нової картини звучить загадково: Стрендж вивільняє неймовірне зло, щоб протистояти другові, який став ворогом. Події стрічки продовжують сюжет фільму "Месники. Фінал" і серіалу "ВандаВіжн".

Реклама

9 червня

"Морбіус"

Одна з найочікуваніших прем’єр цього року (фільм мав вийти в український прокат ще взимку) – Джаред Лето в ролі доктора Морбіуса. Стрічка розповість історію доктора Морбіуса – талановитого науковця, що, прагнучи вилікуватися від рідкісного захворювання крові, стає вампіром. Майкл Морбіус уперше з’явився в коміксах Marvel у 1971 році та вважається одним з найнеоднозначніших і найскладніших персонажів всесвіту Marvel.

9 червня

"Елвіс"

Байопік Елвіса Преслі, який зняв відомий режисер, справжній майстер мюзиклів Баз Лурман (номінант на "Оскара" за фільм "Мулен Руж"). Фільм розповідає про життя та кар’єру Елвіса Преслі, від його раннього дитинства до того, як він став зіркою рок-н-ролу й кіно, а також про його складні стосунки з менеджером Томом Паркером. Прем’єра стрічки відбулася на Каннському кінофестивалі, в головній ролі – молодий американський актор Остін Батлер.

30 червня

"Сіра людина"

Трилер Ентоні та Джо Руссо, режисерів популярної серії фільмів про Месників. Раян Гослінг грає колишнього агента ЦРУ Курта Джентрі, який після конфлікту з начальством залишає службу та стає найманим убивцею. Використовуючи свої навички, він легко виконує свою роботу й швидко стає популярним кілером на прізвисько Сірий чоловік. Його справжня особистість невідома нікому, крім його колишнього колеги Ллойда Генсена, який має намір повернути його в ЦРУ за будь-яку ціну.

Netflix

"Там, де співають раки"

Екранізація бестселера письменниці Делії Овенс – чудового роману про дорослішання та самотність, а також про жорстоке й таємниче вбивство, яке чи було, чи його не було... Головна героїня фільму Кіа – ніжна дівчинка, яка виросла у віддаленій болотистій місцевості неподалік маленького містечка в Північній Кароліні. У неї жорстокий батько, нещасливе дитинство, дівчина почувається дуже самотньою, але раптом закохується в місцевого плейбоя. Потім хлопця знаходять мертвим у болотах... У ролі Кіа – Дейзі Едгар-Джонс, зірка серіалу "Нормальні люди".

"Переконання"

Дакота Джонсон грає головну роль в адаптації останнього роману Джейн Остін "Переконання", що був опублікований у 1817 році. Енн Елліот – молода дівчина, чия "пихата сім’я близька до банкрутства". Вісім років тому вона не погодилася на шлюб з Фредеріком Вентвортом, тому що він був бідним морським офіцером. Кілька років по тому Енн Елліот з’ясовує, що він геть змінився. Фредерік повертається з війни з високим військовим званням, статком і мрією створити родину. Проте він більше не прагне одружитися з Енн, розчарувавшись у ній. "Переконання" – одна з найочікуваніших прем’єр цього року, і особливо цікаво подивитися на перевтілення Дакоти Джонсон на героїню епохи регентства.

15 липня

"Коханці"

Ліза та Сімон (Стейсі Мартін та П’єр Ніне) – прекрасні й закохані молоді люди. Але бути разом їм не судилося – Сімон змушений тікати та переховуватися. Герої зустрічаються за три роки на екзотичному острові в Індійському океані – Лізі вже вийшла заміж за іншого, не дочекавшись Сімона, але героїв однаково тягне одне до одного. Торік фільм показали в програмі Каннського кінофестивалю.

9 червня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.