До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На побачення в кіно: 5 фільмів для Дня святого Валентина

Естетський "Молодий Годар", кіно про Рафаеля Санті або завжди актуальний Вуді Аллен – ваш вечір в День всіх закоханих може бути будь-яким, варто тільки захотіти.

"Молодий Годар"

"Молодий Годар" – смішна та зворушлива історія любові легендарного режисера нової хвилі Жан-Люка Годара і його музи, актриси Анни Вяземські. Попри те, що стосунки героїв розвиваються на тлі драматичних подій – надворі 1967 рік, в паризькому повітрі вже пахне революцією, кіно у Мішеля Хазанавічуса – повільне, томне, іронічне і дуже ніжне. У ньому багато гумору, сексу, побачень в кіно і поцілунків – нетривіальний вибір до Дня всіх закоханих.

Реклама
"Рафаель"

З 14 лютого в кінотеатрі "Київ" можна переглянути захопливе документальне кіно про Рафаеля Санті – одного з найзнаменитіших художників в історії мистецтва. Урбіно, Флоренція, Рим, Ватикан: "Рафаель" – це подорож по Італії, по тих містах, де художник народився, жив, навчався і став знаменитим. У центрі фільму – 20 картин художника, від портретів історичних осіб до "Сікстинської Мадонни", найзнаменитішого його творіння. І, звичайно, історії та інтриги, що ховаються за кожною з цих робіт.

"50 відтінків свободи"

У прокат вийшла третя частина кіносаги про відносини Крістіана Грея і Анастейші Стіл – екранізація скандального еротичного роману письменниці Е.Л.Джеймс. Як і повинно бути, казка завершується щасливо: герої одружилися, Анастейша вагітна. Які ж тут несподіванки? Продюсери обіцяють, що в фільмі з'являться несподівані герої, наприклад, колишня коханка Грея, яку грає Кім Бейсінгер. Модні критики, тим часом, обговорюють весільну сукню Анастейші – її створив американський бренд Monique Lhuillier, відомий своїми вечірніми вбраннями. Сукню, цього року, мабуть, скопіює не одна сотня наречених по всьому світу.

"Клич мене своїм ім'ям"

З 14 по 19 лютого в кінотеатрі "Київ", в межах фестивалю "Невідане", покажуть найкращі фільми минулого року. Один з них – оскарівський номінант "Клич мене своїм ім'ям" італійського режисера Луки Гуаданьїно, головну роль в якому грає найбільш обговорюваний актор цього року – юний Тімоті Шаламе. Герой Тімоті – 17-річний хлопець Еліо, який закохується в 24-річного вченого Олівера, але разом вони бути не зможуть. Фоном для любові стає сонячна Італія 1980-х. За роль у фільмі 22-річного Тімоті Шаламе номінували на "Оскар", як найкращого актора.

"Колесо чудес"

Любов, інтриги, гангстери, кримінал – всього достатньо в новій картині Вуді Аллена "Колесо чудес". Дія відбувається на романтичному Коні-Айленду в Нью-Йорку: героїня Кейт Вінслет, – невдала актриса, офіціантка і дружина власника каруселі, закохується в Міккі – симпатичного студента і майбутнього сценариста, що тимчасово підробляє рятувальником на пляжі (його грає Джастін Тімберлейк). І цієї інтриги було б достатнього для хорошого кіно, але Вуді Аллен вірний собі, тому любовна драма закручується в цілий клубок, з обов'язковим джазом за кадром.

Читайте також:

Как изменилась Марго Робби ради фильма "Я, Тоня"

В последнюю минуту: куда отправиться на День святого Валентина

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.