До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В останню мить: куди вирушити на День святого Валентина

Подорож з нагоди Дня святого Валентина – кращий спосіб незабутньо провести вихідні. Маєтки Великобританії, виноробні Франції, морські узбережжя або середньовічні міста і замки, Vogue.ua пропонує п'ять європейських напрямків, куди варто вирушити заради чудового романтичного вікенду.

Лутон, Великобританія
Luton Hoo, Лутон, Великобританія

Luton Hoo – це місце, де королева Єлизавета II і принц Філіп провели частину свого медового місяця. Тепер можливість провести по-справжньому королівську ніч у маєтку всього в 40 хвилинах їзди від Лондона, зі спеціальним пакетом послуг до Дня всіх закоханих, є у кожного. Розпочнеться тут вечір з компліменту у вигляді пляшки шампанського і полуниці, а потім можна буде зустрітися з головним шеф-кухарем, який приготує вам вечерю з п'яти страв. А подасть їх особистий дворецький.

Реклама
Амстердам, Нідерланди
Амстердам, Нідерланды

У День святого Валентина варто залишити велосипеди в спокої і вирушити у романтичний міні-круїз по освітлених каналах Амстердама, заразом насолодившись чудовою вечерею з чотирьох страв. До того ж, у таких човнах всього одна каюта, де ви зможете залишитися тільки вдвох.

Шампань, Франція
Виноробня Dom Pérignon в Абатстві Saint-Pierre d'Hautvillers

Якщо пити шампанське або навіть купатися в ньому для вас недостатньо, пропонуємо вирушити в винний тур в регіон Шампань. Наприклад, можна забронювати кімнату в готелі Château de Rilly, неподалік від Реймса, і відвідати Moët & Chandon або взяти тур Dom Pérignon і урок з сабражу (сабраж – від французького sabrе, тобто "шабля", відкривання пляшки шампанського ударом шаблі). Закріпити ігристі вихідні варто в ресторані Château's Valentin, де подається вечеря з семи страв з великою кількістю шампанського (келих для кожного курсу!). Також в готелі Château є джакузі і сауна.

Дубровник, Хорватія
Готель Excelsior, Дубровник, Хорватія

На узбережжі Адріатичного моря, з виглядом на старі міські стіни Дубровника знаходиться притулок всіх романтиків – готель Excelsior. Елізабет Тейлор і Річард Бартон, Карло Понті і Софі Лорен, а також сер Роджер Мур і леді Крістіна – всі були тут. Спеціально створений романтичний пакет резиденції включає три ночі в розкішному номері з дюжиною червоних троянд, пляшку ігристого вина і шоколадні трюфелі по прибуттю, щоденний сніданок в номері, романтичну вечерю з чотирьох страв, двогодинне лікування для двох разом з використанням спа-салону та фітнес-залу. У готелі Excelsior також є власний пляж, басейн і яхт-клуб, де можна орендувати судно і вирушити в подорож по узбережжю Далмації.

Прага, Чехія
Вигляд на Костел Святого Томаша, Прага, Чехія

Столиця Чехії славиться своєю романтичною атмосферою і багато тутешніх готелей до Дня святого Валентина пропонують спеціальні програми. До прикладу, пакет "Романтичні вихідні" від готелю Augustine включає в себе дві ночі в готелі, розкішний сніданок, пляшку шампанського після прибуття і доступ до спа-салону. За бажання, у вас навіть є можливість повінчатися в костелі Святого Томаша.

Читайте також:

Каблучки для заручин, яким хочеться сказати: "Так!"

30 ідей спокусливого вигляду в День святого Валентина

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.