До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Моніка Беллуччі та Дженна Ортега у трейлері фільму "Бітлджус Бітлджус"

Вже 6 вересня на світові екрани виходить продовження культової стрічки Тіма Бартона "Бітлджус". Перший трейлер обіцяє нам багато цікавого: виконавиці головних ролей Дженна Ортега (вона грає Астрід Дітц) та Вайнона Райдер (Лідія Дітц) ведуть задушевні розмови про життя та смерть, а згодом Астрід необачно викликає Бітлджуса (до своєї ролі повернувся Майкл Кітон). Тим часом прекрасна Моніка Беллуччі в ролі колишньої дружини Бітлджуса Долорес демонструє розкішні костюми та свій непростий норов.

Реклама

Згідно із сюжетом, "Бітлджус Бітлджус" розкаже про події, що відбуваються як мінімум за 20 років по тому, що було змальовано у картині 1988 року. Після несподіваної сімейної трагедії три покоління родини Дітц повертаються додому, до Вінтер-Рівер. Життя Лідії, яку все ще переслідує Бітлджус, перевертається догори дригом, коли її бунтівна донька-підліток Астрід виявляє таємничу модель міста на горищі, а портал у потойбічне життя випадково відкривається. Що ж, це лише питання часу, поки хтось тричі скаже ім’я Бітлджуса, і пустотливий демон повернеться, щоб посіяти хаос навкруги...

Окрім вже згаданих Вайнони Райдер, Дженни Ортеги, Моніки Беллуччі та Майкла Кітона, у фільмі знялися Віллем Дефо — у ролі поліціянта у потойбічному світі та колишньої зірки бойовиків, а також Джастін Теру і зірка "Гри престолів" Берн Горман. Сценарій для фільму написали Альфред Гоф і Майлз Міллар, творці серіалу "Венздей". Ну а щодо режисера, то, звісно, проєктом керує Тім Бертон, завдяки йому у 1988 році на світ з'явився перший "Бітлджус", який так уподобали мільйони глядачів різних поколінь.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.