До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леонардо Ді Капріо і Дженіфер Лоуренс у трейлері комедії "Не дивіться вгору"

24 грудня Netflix випускає, мабуть, найобговорюваніший фільм цього року — комедію Адама Маккея "Не дивіться вгору". У першому трейлері можна побачити весь зірковий склад стрічки: головні ролі виконують Леонардо Ді Капріо й Дженіфер Лоуренс, а в епізодах у дуже яскравих комічних ролях знялися Меріл Стріп, Тімоті Шаламе, Аріана Гранде, Кейт Бланшетт і Метью Перрі.

Герої Лоуренс і Ді Капріо — науковці-астронавти, які дізнаються, що невдовзі на землю впаде гігантський метеорит. Персонаж Ді Капріо — доктор Рендел Мінді, професор, а героїня Лоруренс — його талановита студентка. Вони вирушають у промотур, щоб попередити людство про неминучу катастрофу — але вченим чомусь ніхто не вірить, світ сміється над ними й не сприймає серйозно... Меріл Стріп з’являється в ролі Джені Орлеан, президентки США, яка скептично ставиться до неминучого кінця світу. Джона Гілл зіграє її сина, який керує адміністрацією президента й виконує всі вказівки матері, а Кейт Бланшетт з’явиться в ролі ведучої бадьорого ранкового шоу The Daily Rip, яка дошкульно жартує над науковцями.

Реклама

Режисер стрічки — Адам Маккей, який зняв гучну картину "Влада" з Крістіаном Бейлом. Леонардо Ді Капріо так коментує цей фільм: "Адам має безпрецедентну властивість запалювати розмову з гумором і доречними історіями. Коли я прочитав його сценарій, зрозумів, що він неймовірно унікальний, адже зачепив важливу тему, що стосується сучасного світу. Адам вплів у нього неймовірно своєчасне повідомлення про суспільство, про те, як ми спілкуємося, про наші поточні пріоритети та кліматичну кризу. Абсурдно смішний, але важливий фільм".

За словами режисера, Меріл Стріп у комічному образі самовдоволеної президентки подібна до всіх американських президентів, разом узятих. "Вона дуже стурбована результатами опитувань, дуже переймається політикою, вона любить свою популярність, — каже Маккей про персонажа. — Вона гібрид усіх безглуздих лідерів, які були в нас за останні 10, 20, 30 років..."

"Не дивіться вгору" виходить 24 грудня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.