До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов перший трейлер фільму "Абатство Даунтон: Нова ера"

Тільки тиждень тому ми побачили перші кадри зі стрічки "Абатство Даунтон: Нова ера", а вже сьогодні можемо зануритися в трейлер картини. Нагадаємо, продовження фільму "Абатство Даунтон" 2019 року й однойменного серіалу вийде в березні наступного року.

У трейлері ми бачимо, як сімейство Кроулі проводить час на півдні Франції — на віллі, що належить графині Грентем. "Багато років тому, ще до вашого народження, я зустріла чоловіка. А тепер я стала власницею вілли на півдні Франції", — каже графиня в трейлері. На віллі сімейство Кроулі зіграє весілля Тома Бренсона й покоївки Люсі Сміт. Події нової стрічки розгортаються наприкінці 20-х. За словами шоуранера Джуліана Феллоуза, зміниться епоха, тому й у житті сім’ї все буде по-новому.

Реклама

У другому фільмі нас чекає повернення улюблених акторів. Це майже весь основний склад, включно з Г’ю Бонневілль, Мішель Докері, Лорою Кармайкл і Джимом Картером. З’являться й нові обличчя: Г’ю Денсі, Лора Геддок, Наталі Бай і Домінік Вест, який також зіграє принца Чарльза в "Короні".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.