До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто буде наступним Джеймсом Бондом: 10 головних претендентів

Хто буде наступним Джеймсом Бондом найактуальніше питання у світі кіно, ажіотаж довкруг якого не вщухає. Напередодні виходу в прокат 25-ої частини бондіани "Немає часу вмирати", в якій Бонда вп'яте і востаннє грає Деніел Крейг , розповідаємо про акторів, які могли б переодягнутися у смокінг знаменитого шпигуна і стати новим Бондом.

Реге Пейдж

Молодий британський актор, зірка серіалу "Бріджертони" Реге Пейдж — нове обличчя в переліку претендентів на роль агента 007. "Якщо ви британський актор і робите щось, що подобається людям, тоді всі навколо починають говорити слово на букву "B"", — сказав актор про чутки. "Це як значок за заслуги... Я радий, що отримав цей значок, я радий знаходитися в такій чудовій компанії акторів, яким теж пророкують роль Бонда. Але це всього лише значок". Схоже на фірмовий прагматизм агента 007, до речі.

Реклама
Ідріс Ельба

48-річний Ідріс Ельба, зірка блокбастерів "Тор", "Месники", "Форсаж", був одним з найбільш обговорюваних потенційних претендентів на роль Бонда в останні роки. Крім зовнішності і шляхетності, актор має ще одну перевагу — він сам виконує всі трюки, не потребує каскадерів і почувається в екшен-сценах як риба в воді. У 2018 році він спровокував ще більше чуток одним твітом: "Мене звуть Ельба, Ідріс Ельба".

Том Харді

43-річний Том Харді отримав серйозні похвали критиків за фільми "Той, що вижив" і "Божевільний Макс". Як ми пам'ятаємо по "Воїну" та інших роботах актора, він часто грає лиходіїв, але також може увімкнути чари і бути дуже привабливим.

Том Голланд

Тому Голланду 26 років, і він дуже цілеспрямований: у театрі грає з 12 років, а в кіно з 15. У 21 рік Голланд став наймолодшим лауреатом премії BAFTA в категорії "Висхідна зірка". Уже зігравши культового персонажа всесвіту Marvel — Людини-павука, Голланд не планує зупинятися. Він уже встиг проявити впевненість, гідну агента 007, заявивши Variety, що "як молодий британський хлопець, який любить кіно, я б хотів бути Джеймсом Бондом. Я прямо кажу вам про це. Мені доволі пасує костюм".

Річард Медден

Після ролі в серіалі "Охоронець" BBC всі стали обговорювати здатність Річарда Меддена зіграти Бонда. (До слова, в цьому разі він стане другим шотландським актором, який надягне знаменитий смокінг, услід за покійним Шоном Коннері). Але Медден також сказав Vogue, що він готовий зіграти другу скрипку поруч з Бондом-жінкою. "Якби це була хороша роль... Якби це була цікава роль, хлопець Бонда (як дівчина Бонда) був би цікавим персонажем. Чому ні?"

Том Хіддлстон

Успіх драми BBC "Нічний адміністратор" зробив британського актора серйозним претендентом на роль Бонда. До речі, саме 39-річний Том Хіддлстон є фаворитом в Англії: якоїсь миті букмекерські контори навіть припинили приймати ставки на інших акторів, адже на Хіддлстона ставили величезні суми.

Джеймс Нортон

Букмекери зменшили шанси на те, що Нортон візьме на себе роль Бонда, після його появи у фільмі BBC "Війна і мир" у 2016 році. Але його поява в ролі Алекса Гудмана в кримінальній драмі "Макмафія" в 2018 році підняла ставки.

Бенедикт Камбербетч

Повертаючись до колишніх часів, коли Бонда грали ввічливі і благородні Пірс Броснан і Роджер Мур, відразу стає ясно, що Камбербетч чудовий претендент на роль вишуканого Бонда. Розумний, дотепний, іронічний, британський актор, імовірно, міг заховати в портфелі щось зловісне...

Генрі Кавілл

У 2006 році, коли вибирали попереднього Бонда (нагадаємо, Крейг з'явився в цій ролі 14 років тому), актор Генрі Кавілл був занадто молодий, щоб претендувати на цю роль (йому тоді було 23 роки). Але зігравши Супермена і продемонструвавши свою бойову майстерність у "Місія нездійсненна", 37-річний Кавілл сьогодні зрозумів свої ставки. Він має ефектний вигляд у строгому костюмі, як і в червоній накидці, і також може використовувати навички секретного агента, яких він набув, коли грав у фільмі "Агенти А.Н.К.Л.".

Джилліан Андерсон

Чи можемо ми уявити собі майбутнє, в якому Бонда грає жінка? Чому ні. Питання про те, чи може жінка зіграти агента 007 (і, дійсно, чи захоче цього хтось із топових актрис), було предметом безлічі суперечок. Але якщо це буде жінка, то блискуча Джилліан Андерсон стане найкращим вибором.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.