До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: Том Гарді зіграє Джеймса Бонда

Хто стане наступним Джеймсом Бондом? Одне з головних запитань для всіх фанатів бондіани. На вихідних видання The Vulcan Reporter поділилося новиною про те, що новим Бондом стане 43-річний Том Гарді, зірка фільмів "Веном" і "Шалений Макс: Дорога гніву". Поки це тільки чутки: покликаючись на власні джерела, видання повідомляє, що актор пройшов кастинг ще влітку і, найімовірніше, ім’я нового Бонда оголосять наприкінці року, після прем’єри ювілейної частини бондіани "Не час помирати".

Том Гарді

Нагадаємо, прем’єру нового фільму про Бонда переносили двічі, і тепер "Не час помирати" з’явиться в прокаті в усьому світі вже в листопаді. Деніел Крейг грає Бонда вп’яте й востаннє. Саме тому два роки поспіль світова преса періодично вибухає припущеннями про те, хто ж стане новим Бондом. Серед претендентів: Том Гіддлстон, Ідріс Ельба, Ченнінг Татум і навіть Бенедикт Камбербетч. Якщо на роль Бонда виберуть Тома Гарді, то новому Бондові точно не дорікатимуть через брак брутальності. Мужності Гарді не позичати. Найкраще британському акторові, який починав свою кар’єру на театральній сцені, вдаються амплуа поганих хлопців — "Стюарт. Минуле життя", "Темний лицар", "Той, що вижив", серіал "Табу".

Реклама
Том Гарді у фільмі "Шалений Макс. Дорога гніву"

Критики актора тим часом пишуть, що Гарді — найгірший претендент на роль Бонда: занадто дорослий, занадто брутальний і занадто сексуальний. Мовляв, у цьому разі Бондові бракуватиме якоїсь типово британської елегантності й загалом він буде занадто однозначним. Але варто зауважити: Гарді передусім — блискучий драматичний актор і майстер перевтілень (чого тільки вартий його колоритний і дотепний Веном), тож, раптом він справді стане наступним Бондом, на нас чекає неабияке перевтілення. До того ж Гарді має блискучий вигляд у костюмах-трійках.

Том Гарді в серіалі "Табу"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.