До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Деніел Крейг у новому трейлері фільму "Не час помирати"

Студія Universal і далі підігріває інтерес до нового фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати", який вийде в прокат 12 листопада. У новому трейлері в ефектному костюмі пісочного відтінку Деніел Крейг стрибає з моста без страховки, "літає" за кермом джипа й протистоїть всесвітньому злу в особі героя Рамі Малека. Крім Деніела Крейга й Рамі Малека зі спотвореним обличчям, у трейлері ми також бачимо Леа Сейду, Рейфа Файнса і Лашану Лінч.

Нагадаємо, що в новій частині бондіани Джеймс Бонд пішов на спочинок і насолоджується життям на Ямайці. Він залишається Бондом, але статус агента 007 у МІ-6 замість нього отримує талановита агентка Номі (Лашана Лінч). На прохання керівництва Бонд повертається до справ. Йому доведеться протистояти головному лиходієві — таємничому персонажеві, що захопив нові небезпечні технології. Його грає Рамі Малек і, судячи з трейлера, це дуже яскравий персонаж.

Реклама
"Не час помирати"
"Не час помирати"
"Не час помирати"

Через пандемію прем’єру 25-ої ювілейної частини бондіани переносили двічі, і тепер "Не час помирати" з’явиться в прокаті в усьому світі вже в листопаді. Режисер стрічки — Кері Фукунага, а над сценарієм працювала Фібі Воллер-Брідж, авторка серіалу "Погань", яка надала бондіані феміністичних акцентів. Деніел Крейг грає Бонда вп’яте й востаннє.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.