До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кеттролл врешті повертається до ролі Саманти Джонс

Лише на одну ніч всесвіт "Секс і місто" знову стане цілим. Кім Кетролл знову зіграє свою культову роль Саманти Джонс у фіналі другого сезону "І просто так...".

Реклама

На жаль, поява Кеттролл в образі Саманти поки не означає повернення персонажки. Кім Кеттролл з'явиться лише в одній сцені. Згідно з джерелами з HBO Max, акторка самостійно зіграла свій діалог 22 березня в Нью-Йорку, не зустрічаючись і не розмовляючи з зірками серіалу, зокрема Сарою Джесікою Паркер і з шоураннером Майклом Патріком Кінгом.

У сцені Саманта, яка за сценарієм першого сезону переїхала до Лондона, розмовлятиме по телефону з Керрі Бредшоу. У першому сезоні серіалу "І просто так..." Керрі спілкувалася з Самантою через текстові повідомлення, а у фіналі вони вирішили побачитися, щоб помиритися. Цікаво, що відома художниця з костюмів шоу "Секс і місто" Патриція Філд, яка не працювала над "І просто так...", одягла Кім Кеттролл для її сцени.

А втім, повернення Саманти в будь-якій формі, безсумнівно, схвилює шанувальників серіалу "Секс і місто", які вимагали хоча б мигцем побачити улюблену уповноважену публіцистку, яка помістила "секс" у новаторський серіал, що йшов на HBO впродовж шести сезонів з 1998 по 2004 рік і привів до двох фільмів.

У 2016 році Кеттролл публічно оголосила, що закінчила грати Саманту, коли відчула, що сценарій для запропонованого третього фільму не віддає належне її персонажці. Її рішення відійти від ролі Саманти призвело до публічної суперечки із Сарою Джесікою Паркер. Коли Кінг і Паркер перезапустили "Секс і місто" як новий серіал, Кеттролл не запропонували повторити роль Саманти.

Під час пресконференції минулого року Паркер і Кінг сказали, що не можуть уявити сценарій, у якому Кеттролл знову зіграє Саманту. Але під час знімання другого сезону серіалу "І просто так..." минулої зими в Нью-Йорку Кейсі Блойс, голова правління та генеральна директорка HBO Max, звернулася до Кеттролл із проханням знову вдягнути туфлі на шпильках, як Саманта, і вона сказала "так".

Прем’єра другого сезону "І просто так..." відбудеться 22 червня, але сцена з Кеттролл у ролі Саманти вийде в ефір лише в серпні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.