До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про третій сезон серіалу "Білий лотос"

Секс, смерть і моральні сумніви — те, що можна отримати, обравши відпочинок на курорті "Білий лотос". Після курорту на Мауї серед пальм на узбережжі океану, а також напруженого другого сезону на скелях Сицилії, шоу, створене Майком Вайтом, повертається з третім сезоном. Цього разу дія розгортатиметься в Таїланді.

"Білий Лотос", перший сезон

Реклама

Прем’єра сатиричного серіалу про соціальне життя еліти відбулася в липні 2021 року, й він отримав широке визнання критиків і глядачів. Перший сезон розповідав про різноманітних гостей розкішного курорту протягом насиченого подіями тижня: одну заможну американську сім’ю; Дженніфер Кулідж у ролі жінки, яка оплакує матір; і щойно одруженої пари, чиї розбіжності почали проявлятися під час медового місяця. Всі ці історії пов'язав менеджер готелю, чия зневага до гостей зрештою поставила його в небезпечне становище.

"Білий Лотос", другий сезон

У другому сезоні абсолютно новий акторський склад увійшов до абсолютно нового, сицилійського "Білого Лотоса", за винятком Кулідж, яка повторила свою роль. Меган Фейхі, Тео Джеймс, Обрі Плаза та Вілл Шарп зіграли заможних друзів, між якими постійно вирувала сексуальна напруга у всіх невідповідних місцях. Тоді як Майкл Імперіолі, Ф. Мюррей Абрахам і Адам Дімарко зіграли проблемну родину. Тим часом на яхтах і в садибах почалися викрадення, і несподівана смерть наступила за не менш несподіваною перестрілкою. Це був бурхливий сезон, який залишав двері навстіж відкритими для наступних героїв в іншому екзотичному місці.

Що буде в 3 сезоні "Білого лотоса"?

Дія третього сезону серіалу відбуватиметься в Таїланді. Про це повідомили кілька джерел Variety, хоча HBO ще не підтвердив цю новину. Ймовірно, шоу також зніматимуть там, оскільки перший і другий сезони знімали відповідно на Мауї та Сицилії.

"Білий Лотос", другий сезон

Беручи до уваги структуру останніх двох сезонів, цілком імовірно, що в наступному буде абсолютно новий акторський склад, який відповідатиме новій місцевості. Однак Майк Вайт також залишив відкритими двері для продовження, якщо він захоче залучити будь-якого з персонажів з минулого сезону. В інтерв’ю після завершення третього сезону, Вайт говорив про Поршу після смерті Тані, сказавши, що не ясно, чи її участь в інциденті фактично закінчилася. "Я думаю, що Порша досить налякана, щоб просто дати спокій цій ситуації. Але, можливо, вам доведеться почекати, щоб дізнатися, що станеться", — сказав він.

В інтерв’ю NPR Вайт сказав, що одна річ залишатиметься незмінною протягом усіх сезонів: убивства. "Очевидно, це те, що викликає інтерес до шоу", – сказав він.

Коли вийде 3 сезон "Білого лотоса"?

"Білий Лотос" ще не розпочав знімання свого третього сезону, але, враховуючи тривалість очікування між попередніми сезонами серіалу, ймовірно, що нові епізоди вийдуть приблизно наприкінці 2023 або на початку 2024 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.