До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Хід королеви" став найпопулярнішим мінісеріалом Netflix

Серіал "Хід королеви" з Анею Тейлор-Джой у головній ролі встановив рекорд Netflix. За 28 днів з дня прем’єри його встигло подивитися 62 мільйони глядачів у всьому світі. Сьогодні Netflix оголосили у твіттері про те, що "Хід королеви" став найпопулярнішим мінісеріалом за їхню історію.

Це не всі перемоги серіалу: "Хід королеви" потрапив до переліку десяти найпопулярніших шоу в 92 країнах, а в 63 країнах очолив його. Крім того, роман "Ферзевий гамбіт" письменника-фантаста Волтера Тевіса, який лежить в основі серіалу, за 37 років після публікації уперше очолив список бестселерів The New York Times. Ну і найцікавіше: запити в Google "Як грати в шахи" сягнули дев’ятирічного піка — тож "Хід королеви" ще й надихнув людей у всьому світі опанувати шахи.

Реклама

Нагадаємо, прем’єра серіалу "Хід королеви" відбулася на Netflix 23 жовтня. Це захоплива історія про геніальну шахістку Бет Гармон (її грає молода актриса Аня Тейлор-Джо), яка до 20 років стала чемпіонкою світу, а паралельно боролася з наркотичною й алкогольною залежністю. Для Netflix роман Волтера Тевіса, у якому блискуче описаний світ одержимих шахами, екранізував Скотт Френк ("Безсоромники", "Логан", "Росомаха: Безсмертний").

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.