До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ґал Ґадот на перших кадрах зі зйомок "Чудо-жінки 2"

2019 року на екранах з'явиться "Чудо-жінка 1984" – продовження супергеройського фільму про феміністичну ікону Діану Прінс (Чудо-жінку). Першими кадрами зі знімального майданчика поділилася Ґал Ґадот, яка грає головну роль. На знімку, який Ґадот опублікувала в Twitter-акаунті, вона стоїть в оточенні старих кольорових телевізорів. Дія фільму відбуватиметься в 80-ті роки минулого століття.

На перших кадрах також можна помітити актора Кріса Пайна – до останнього його участь у фільмі не була підтверджена. Пайн грає капітана Тревора, бойфренда Чудо-жінки. Режисером другої частини стала Патті Дженкінс, яка працювала над першим фільмом: вона розповідає, що "Чудо-жінка 2" буде "абсолютно іншим фільмом".

Реклама
Кріс Пайн

Нагадаємо, першу частину глядачам представили 2017 року. "Чудо-жінка" заробила в прокаті більше 800 мільйонів доларів при бюджеті в 150 мільйонів і стала найкасовішим ігровим фільмом, поставленим жінкою-режисером. В історії коміксів Чудо-жінка вважається феміністичної іконою. Вона принцеса амазонок, смілива, рішуча, розумна і практична. Вперше Чудо-жінка з'явилася в коміксах видавництва DC 1941 року – стала однією з небагатьох по-справжньому популярних жінок-супергероїнь та увійшла в так званий Золотий вік коміксів.

Ґаль Ґадот в першій "Чудо-жінці"

Прем'єра другої частини запланована на 1 листопад 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.