До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дочекалися: Ейдан повертається в другому сезоні серіалу "І просто так..."

Таке відчуття, ніби минуло 10 років після виходу останнього епізоду "І просто так...", перезапуску серіалу "Секс і місто", який подарував нам абсолютно новий погляд на вуличний стиль, нескінченні філософські роздуми Стіва та, звісно, прогресивні погляди Че Діас. Однак насправді минуло лише шість місяців.

На щастя для прихильників культового серіалу, з’явилися новини зі всесвіту "І просто так...", які дають зрозуміти, що другий сезон неминучий. Стримінговий сервіс HBO Max підтвердив, що актор Джон Корбетт знову зіграє роль Ейдана Шоу — колишнього коханого Керрі Бредшоу — у другому сезоні серіалу.

Реклама

Хоча може здатися, що так вирішили в останню хвилину для того, щоб змусити глядачів забути про Містера Біга, насправді над поверненням персонажа працюють з минулого року. "Я збираюся взяти участь у зніманнях серіалу, — сказав Джон Корбетт New York Post у квітні 2021 року. — Я думаю, що міг би зіграти в кількох епізодах". Хоча про Ейдана взагалі ніяк не згадували в перших епізодах перезапуску "Секс і місто", немає жодних причин, чому він не може з’явитися, щоб врятувати ситуацію (і знову вкрасти серце Керрі) в другому сезоні "І просто так...".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.