До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

11 серіалів, на які варто чекати 2023 року

Нові сезони "Бріджертонів" та "І просто так..."; Лілі Роуз-Депп у ролі сексапільної поп-зірки, закоханої в лідера культу; та Елізабет Олсен в образі домогосподарки із сокирою новий рік приготував чимало прем'єр, на які дійсно варто чекати.

"Ти"

Реклама

Популярний серіал Netflix про скромного менеджера книжкового магазину та серійного вбивцю Джо Голберга повертається з четвертим та останнім сезоном. Як ми пам'ятаємо, у третьому сезоні Джо переїхав до Каліфорнії, одружився, у нього народився син, але старі звички переслідувати дівчат не зникли... Тож у четвертому сезоні наш герой повернеться в Лондон і знайде собі нових жертв.

9 лютого

"І просто так...", 2-й сезон

Захопливий перезапуск культового серіалу HBO "Секс у великому місті" Даррена Стара, який возз’єднав Керрі (Сара Джессіка Паркер), Міранду (Синтія Ніксон) і Шарлотту (Крістін Девіс) у віці 50 років. Про другий сезон "І просто так" поки відомо зовсім мало. В останньому епізоді першої частини ми бачимо, як Керрі вже самостійно веде свій новий подкаст. Чи й далі Керрі передаватиме свою мудрість слухачам, чи й далі Франклін продюсуватиме шоу, і чи вони вдвох справді будуть разом? А як щодо Че й Міранди? Особливо після того, як Міранда вирішила відмовитися від свого стажування, щоб поїхати до Лос-Анджелеса з Че?..

весна 2023

"Любов і смерть"

Ця історія сталася 1980 року в передмісті Техаса. Ідеальна на перше око домогосподарка КендіМонгтомері зі штату Вейлі за допомогою сокири... вбила свою сусідку та подругу Бетті Гор, з чиїм чоловіком у Кенді був роман. Серіал, знятий Девідом Келлі, майстром психологічної драми ("Велика маленька брехня") розкаже не тільки про сам злочин, але й про умови, які йому передували. У ролі КендіМонгомері – чарівна й одночасно лякаюча Елізабет Олсен. Автори серіалу кажуть, що "Любов та смерть" – зворотний бік сюжету про американську мрію.

весна 2023

"Спадкоємці", 4-й сезон

Навесні HBO випустять четвертий сезон своєї без перебільшення культової епопеї "Спадкоємці", тріумфатора минулорічного "Золотого глобусу". У новому сезоні побачимо всіх улюблених та харизматичних персонажів: Шів (Сара Снук) нарешті протистоїть Тому (Метью Макфед’єн), Грег (Ніколас Браун) бореться за популярність, також побачимо Логана (Брайан Кокс) та Лукаса Меттсона (АлександрСкарсгард) — одним словом, у наступній частині є безліч усього, чого варто чекати з нетерпінням.

TheNewLook

"Новий лук" розкаже про непрості стосунки між Коко Шанель та Крістіаном Діором і зародження стилю newlook у повоєнному Парижі. Ролі Шанель та мосьє Діора втілили ЖюльєтБінош і Бен Мендельсон. Після Другої світової війни переосмислення Діором силуету стало міжнародною новиною, а його приталені піджаки та пишні спідниці були прямою опозицією до більш вільного одягу Шанель. Дизайнери були дуже різними і за характером: Діор насолоджувався часом наодинці із собою та садівництвом, а Шанель любила проводити час у вищому суспільстві та була у стосунках з представниками нацистської партії. Автори серіалу обіцяють охопити всі важливі фігури в житті Діора та Шанель, зокрема ІваСен-Лорана, П’єраБальмена, Крістобаля Баленсіагу та Юбера де Живанші.

"Ідол"

Що ж, серіал "Ідол" має всі шанси стати новою "Ейфорією" – до речі, в режисерському кріслі перебуває якраз Сем Левенстон, який зняв "Ейфорію". Його новий серіал розповідає про пристрасне кохання між лідером культу (його грає репер TheWeeknd) та попзіркою (Лілі Роуз-Депп). Як видно з перших кадрів, на нас очікують розкішні образи Лілі Роуз-Депп, вечірки з наркотиками, карколомний монтаж і галюциногенні візуальні ефекти...

літо 2023

"Cантехніки Білого дому"

Чарівні Вуді Гаррельсон та Джастін Теру грають Е. Говард Хант і Г. Гордон Лідді, так званих "сантехніків Білого дому", які працювали у спеціальному підрозділі за президента Ніксона та мали забезпечити невиток небажаної інформації у ЗМІ – але в підсумку саме вони привели до імпічменту президента, якого мали захищати... Окрім Гарельсона й Теру, в серіалі знялись ДоналлГлісон – він грає блискучого й амбітного радника Білого дому Джона Діна, та Лена Хіді ("Гра престолів") – в образі дружини Е. Говарда Ханта, Дороті, співробітниці ЦРУ, яка намагається зберегти свою сім'ю.

літо 2023

"Бріджертони", 3-й сезон

Новий сезон "Бріджертонів" буде присвячено роману між Коліном Бріджертоном і Пенелопою Фезерінгтон — який, як пам’ятає уважний глядач, розгортається повільно, але дуже неочікувано. Він заснований на сюжеті четвертої книги Джулії Квінн "Роман з містером Бріджертоном". Так, згідно із сюжетом книги, Колін повертається зі своїх подорожей і дивиться на Пенелопу в абсолютно новому світлі, але зблизитися парі заважають таємниці, які вони приховують одне від одного. Хоча дуже вірогідно, у третьому сезоні Колін дізнається, що Пенелопа — це і є леді Вістлдаун, як це вже зробила Елоїза...

весна 2023

"Королева Шарлотта. Історія Бріджертонів"

Приквелпопулярого серіалу, який розповість історію харизматичної та кумедної королеви Шарлотти. Згідно з синопсисом, Шарлотта приїжджає до Лондона у 17-річному віці — дівчина виросла в маленькому північнонімецькому герцогстві Священної Римської імперії. Попри те, що вона була заручена з королем Георгом проти її волі та ніколи навіть не зустрічалася з ним до дня свого весілля, вони шалено закохалися. Шарлотта посідає своє місце на троні, спричинивши – принаймні в цій версії історії – серйозні суспільні зміни як перша темношкіра королева Великобританії. Однак не все було просто, оскільки насправді психічне захворювання короля Георга почалося майже одразу після їхнього одруження. Королеву в юності зіграє дебютантка Індія РіаАмартейфіо.

осінь 2023

"Володарі повітря"

п’яти милях над землею та глибоко в тилу ворога одинадцять чоловіків у бомбардувальнику, відомому як "Летюча фортеця", борються за своє життя проти зграй ворожих німецьких винищувачів. Їхня місія стає зрозумілою: вижити чого б то не вартувало".

"Господарі повітря" – амбітний мінісеріал Стівена Спілберга та ТомаГенска, заснований на реальних подіях. Майже 10 років пішло в зіркової команди на те, щоб реалізувати коштовний блокбастер вартістю понад 250 мільйонів доларів, заснований на книзі Дональда Л. Міллера "Володарі повітря: американські хлопці-бомбардувальники, які вели повітряну війну проти нацистської Німеччини". "Господарі повітря" розкажуть про героїчні дії 11 бомбардувальників Восьмої повітряної армії ВПС США під час Другої світової війни. Одного з головних героїв грає Остін Батлер, зірка стрічки "Елвіс".

"Пінгвін"

Спіноф фільму "Бетмен (2022) розповідає історію великого лиходія Освальда Кобблпота, відомого як Пінгвін. У ролі Пінгвіна з'явиться Колін Фарелл – і варто сказати, що цей акторський експеримент дійсно гідний нашої уваги. Вперше в історії Пінгвін отримує цілий серіал, але з огляду на успіх історії про Джокера, не дивно, що WarnerBros. вирішили приділити Освальду окреме шоу.

кінець року

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.