До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джуд Лоу на зйомках серіалу "Новий Папа"

У мережі з'явилися нові світлини зі зйомок серіалу "Новий Папа" з напівоголеним Джудом Лоу. Користувачі вже охрестили ці фотографії "благословенням".

Джуд Лоу і Джон Малкович

Шоу "Новий Папа" є сиквелом драми "Молодий Папа", яка розповідає про папу Пія XIII, яким вперше в історії став американець Ленні Белардо. Режисер Паоло Соррентіно та канал HBO раніше вже представили перший офіційний кадр серіалу. На ньому можна побачити відразу двох понтифіків: нового папу грає Джон Малкович, а в ролі ще одного понтифіка з'явиться знову Джуд Лоу.

Реклама
Джуд Лоу на зйомках серіалу "Новий Папа"

На нових кадрах зі зйомок серіалу Джуд Лоу в одних лише плавках прогулюється уздовж пляжу в Венеції. Не дивно, що користувачі Twitter зійшлися на думці, що їх таким чином благословили. Останній раз Лоу справляв такий ефект на пляжі в кінострічці "Талановитий містер Ріплі" 20 років тому.

Джуд Лоу на зйомках серіалу "Новий Папа"

Можливо, HBO почули молитви прихильниць серіалу, і дають людям те, чого їм не вистачило в першому сезоні: більше напівоголеного Джуда Лоу. Цікаво, що на деяких зображеннях Лоу в тій же сцені з'являвся в темно-синьому костюмі. В якому з образів ми побачимо актора в підсумку – дізнаємося лише в листопаді 2019 року, коли відбудеться прем'єра серіалу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.