До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про Евер Андерсон — дочку Мілли Йовович

Днями стало відомо, що 14-річна Евер Андерсон, дочка Мілли Йовович, пішла по модельних стопах матері — і підписала перший модельний контракт. Дівчина стала обличчям Miu Miu, а ми тим часом розповідаємо про її перші досягнення в модельному бізнесі й кіно, а також плани на майбутнє.

Евер Андерсон

3 листопада Евер Андресон відсвяткувала 14-річчя. З цього приводу її зіркова мама виклала в інстаграмі зворушливий допис. "Цей рік для Евер був особливо цікавим, — пише актриса. — Вона раптово стала такою надійною й дорослою. Ні, в її кімнаті, як і раніше панує безлад, і змусити її мити посуд майже неможливо, але вона також стала тією дівчиною, яка читає свій сценарій щодня дорогою на роботу й назад! Вона пише музику й грає на гітарі. Для мене велика честь спостерігати, як ти ростеш і втілюєш свої мрії в реальність". Так Мілла окреслила все коло інтересів своєї вже дорослої дочки, а також її плани на життя: це знімання в кіно, музика й багато творчості.

Реклама

Евер Андерсон народжена, щоб грати в кіно, — у цьому сумнівів немає. Її майбутні батьки познайомилися у 2002 році на зніманні фантастичного фільму "Оселя зла": Мілла Йовович грала головну роль, а Пол Томас Андерсон був режисером. Евер Андерсон народилася 2007 року, і вже в 9 років вперше зіграла в кіно. Це був сімейний підряд: дівчинка зіграла Червону королеву в останній частині "Оселі зла". Кілька років тому, коли український Vogue знімав Міллу Йовович для обкладинки, в інтерв’ю актриса розповіла нам, що Евер обожнює приходити на знімальний майданчик до мами, любить увагу і, найімовірніше, стане актрисою. Не минуло й кількох років, як її ім’я вже є в титрах до популярних фільмів.

На сьогодні найбільша роль Евер Андресон — у блокбастері "Чорна вдова". У фільмі їй дісталася роль Наташі Романофф, яку грає Скарлетт Йогансон, у дитинстві — у кадрі дівчинка з’являється із синім волоссям і виявляє норовливий характер. Знімання стрічки тривало ще два роки тому, коли Евер було 12 років — але через карантин блокбастер вийшов у світ тільки у 2021 році. До слова, її мама Мілла Йовович дебютувала в кіно приблизно в такому ж віці — у 13 років Мілла зіграла у фільмі "Нічний потяг до Катманду", а вже в 15 років прославилася на весь світ завдяки стрічці "Повернення в Блакитну лагуну".

Кадр з фільму "Чорна вдова"

Скоро у фільмографії блакитноокої Евер з’явиться ще один важливий пункт. Вона зіграє роль Венді в майбутньому римейку Disney "Пітер Пен". Роль Пітера Пена виконає британський актор Александр Молоні, режисер стрічки — Девід Лоурі. Венді стане першою головною роллю 14-річної актриси. Поки ж Евер, як і її мама 20 років тому, розвиває модельну кар’єру. Символічно, що дебютувала Евер торік на обкладинці журналу Jalouse, для якого в 90-х знімалася Мілла Йовович.

Евер також з’являлася на сторінках Vogue і W Magazine — спершу разом з мамою, а тепер дедалі частіше бере участь у сольних зніманнях. Підписання контракту з Miu Miu — логічне продовження співпраці з брендом, що триває вже не один рік. Саме образи Miu Miu Евер вибирає для червоних доріжок — зокрема, 7 листопада Евер разом з мамою завітала на благодійну вечерю AmFar у Лос-Анджелесі, вибравши total look італійського бренду: білу сумочку Miu Miu, блузи з рюшами, об’ємну чорну спідницю.

Мілла Йовович та Евер Андерсон

В інтерв’ю дівчина охоче розповідає про своє життя: Евер любить Біллі Айліш і Гаррі Поттера, захоплюється тхеквондо, обожнює своїх молодших сестер і чотирьох собак. Улюбленим предметом називає математику — тому що це найкраща вправа для мозку. Евер має прекрасне почуття гумору. На запитання в одному з інтерв’ю про те, кого вважає крутішим: маму чи тата, Евер відповіла: "Це мама, безумовно! Мій тато британець, він завжди спокійний і просить стежити за манерами. Одного разу в мене була велика вечірка з нагоди дня народження з ночівлею, і я запросила дівчаток з класу. Мама прийшла опівночі, щоб принести нам закуски, і вона дуже голосно ввімкнула музику й танцювала з нами. Всі мої друзі казали: „у тебе найкласніша мама!"".

Евер Андерсон активно використовує Instagram і Tik-Tok. В її інстаграмі 400 тисяч підписників, а на сторінці написано, що соцмережу дівчинки моніторять батьки. Сторінка Евер не схожа на інстаграм-стрічки 14-річних підлітків: тут багато фото з червоних доріжок, професійні модні знімання, кадри зі знімального майданчика "Чорної вдови" й "Пітера Пена". За рідкісними "звичайними" фото можна зрозуміти, що Евер любить пекти круасани, грати на гітарі й подорожувати зі своєю родиною.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.