До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мілла Йовович стане мамою втретє

43-річна акторка Мілла Йовович стане мамою втретє. Про це вона повідомила в своєму Instagram-акаунті: Йовович опублікувала щасливу фотографію, при цьому в тексті, що її супроводжував, була відвертою і зізналася, що останні тижні стали для неї непростими.

"До нас знову постукали:) Після того, як 13 тижнів тому я дізналася, що вагітна, у мене виникла суміш почуттів: від повної радості до жаху. Через мій вік і втрату останньої вагітності я не хотіла надто прив'язуватися до цієї дитини. Останні кілька місяців ми жили буквально на голках, чекали на різні результати тестів і проводили більшу частину часу в кабінетах лікарів. Слава богу, все добре, і у нас буде здорова дівчинка. У будь-якому випадку, бажаю мені і моїй дитині удачі! Я посилаю вам багато любові і сповіщатиму вас про мої успіхи!"

Реклама
Мілла Йовович з чоловіком і донькою Євою

Нагадаємо, що ось уже 10 років акторка одружена з режисером Полом Андерсоном. У подружжя є дві доньки — 12-річна Єва Габо Андерсон і чотирирічна Дашіел Іден Йовович-Андерсон, а два роки тому Мілла Йовович була змушена зробити аборт через передчасні пологи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.