До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 рідкісних світлин юної Мілли Йовович

17 грудня 48-річчя святкує актриса Мілла Йовович, яка народилася в Києві в родині лікаря із Сербії Богдана Йововича й радянської актриси Галини Логінової. Коли дівчинці було п’ять років, її сім’я переїхала до Лондона, а потім у США, де майбутня актриса почала будувати кар’єру. Уже в 9 років у неї з’явилися перші рекламні контракти: янгольська зовнішність дівчинки сподобалася редакторам італійського журналу Lei і їй запропонували знімання. За кілька років юна Йовович вже позувала легендарному Річардові Аведону. Уже в 12 їй довелося залишити школу, щоб присвятити себе модельній кар’єрі. Потім її слов’янська зовнішність підкорила бренд Revlon, а у 23 вона стала обличчям L'Oreal.

Милла Йовович в юностиМілла Йовович у юності

Паралельно із цим Мілла Йовович активно розвивала акторську діяльність. Перші ролі в кіно їй дісталися в 13 років, а за два роки вона знялася в широковідомому фільмі "Повернення в блакитну лагуну". Переломним у її кар’єрі став 1996 рік, коли вона зустрілася з Люком Бессоном і пройшла кастинг в уже легендарний "П’ятий елемент". В день народження зірки роздивляємося її рідкісні світлини, зроблені за юних літ.

Реклама

<b>Мілла Йовович, 1992 рік</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.