До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слід знати про серіал "Локі" з Томом Гіддлстоном

У своєму Instagram актор Том Гіддлстон показав, як відбуваються зйомки довгоочікуваного серіалу "Локі", який вийде 2021 року. Vogue.ua розповідає, що вже відомо про серіал.

Том Гіддлстон повертається до ролі чарівного суперлиходія Локі, персонажа вигаданого всесвіту Marvel і підступного брата благородного супергероя Тора. У грудні сам актор новиною поділився в своїх соціальних мережах, і вона миттєво облетіла всі ЗМІ. Востаннє світ бачив Локі у фільмі "Месники: Завершення" 2019 року, та й то під час подорожі героїв у часі, тому ми встигли скучити за чарівним персонажем.

Реклама

Робота над препродакшеном серіалу розпочалася в кінці 2019 року, а прем'єру очікують навесні 2021-го. Над проєктом працюють найкращі. Його режисер – Кейт Геррон, в арсеналі якої не багато не мало – перший сезон "Статевого виховання". Окремо слід сказати і про шоураннера проєкту, це Майкл Уолдрон, автор сценарію до сатиричного мультфільму "Рік та Морті". Тому можемо очікувати, що "Локі" буде дуже дотепним і нетиповим серіалом про супергероїв.

Що стосується сюжету, то поки студія не поширює деталей. Точно відомо, що події відбуватимуться в альтернативній реальності, ймовірно в 1970-х. Нагадаємо, що у фільмі "Війна нескінченності" (2018) Локі загинув від рук титана Таноса. В альтернативній реальності серіал покаже, як Локі вижив і краде Тессеракт під час битви Месників за Нью-Йорк (ми бачили це в "Месниках: Завершення"), і втікає. Також відомо, що серіал зосередиться на молодості персонажа. В "Локі" також з'явиться акторка Софія ді Мартіно, яка зіграє жіноче втілення героя.

Локі і Тор

У короткому відео, яким Том Гіддлстон поділився зі своїми прихильниками, ми бачимо, як актор вчиться робити трюки. Можливі запитання про те, робить він все сам чи замість нього ризикують каскадери, відпадуть одразу – ми бачимо, що актор вправляється зі страхувальним тросом самотужки. На запитання про те, яким буде його персонаж, Гіддлстон відповідає так: "Ви бачили Месників, правда ж? Він все ще той хлопець, підступний і загадковий. А ось що буде несподіваним – так це те, що героя чекає сильна психологічна еволюція. Кевін Файг (глава Marvel – прим.ред.) розповів мені, які його плани щодо Локі. Поки я не можу розповісти вам жодного з них, але це точно одна з найбільш захопливих творчих можливостей, які я коли-небудь отримував. Це нова територія, новий світ, нові виклики, не можу дочекатися, коли серіал вийде".

Перший сезон "Локі" складатиметься з шести епізодів. Чекаємо з нетерпінням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.