До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про новий серіал Netflix "Вигадуючи Анну"

Майбутній гіт Netflix, серіал "Вигадуючи Анну", вийде в лютому 2022 року. Це драма легендарної продюсерки Шонди Раймс ("Бріджертони") про журналістку, яка розслідує справу Анни Делві — фальшивої спадкоємиці, яка ошукала еліту Нью-Йорка.

Хто в головній ролі

Головну роль зіграє Джулія Гарнер, відома завдяки серіалу "Озарк", що здобув премію "Еммі", а також трилеру "Асистентка". Анна Глумскі, зірка серіалу "Віцепрезидент", зіграє Вівіан Кент — журналістку, яка розслідує справу Делві, а Кеті Лоус зі "Скандалу" з’явиться в ролі Рейчел — подруги, що стала жертвою підступів Делві. Серед тих, хто підтримує героїню — Лаверн Кокс у ролі тренерки по знаменитостях, Аріан Моаєд у ролі юриста Делві, Андерс Голм у ролі чоловіка Вівіан, Анна Девере Сміт у ролі авторитетної журналістки й Дженніфер Еспозіто в ролі власниці гламурного модного бренду.

Реклама
Сюжет

Цей серіал — белетристична розповідь про життя реальної шахрайки Анни Делві (справжнє ім’я Анна Соркіна), яка на початку 2020-х "кинула" еліту Мангеттена на сотні тисяч доларів, удаючи німецьку спадкоємицю, що збирає пожертви до багатомільйонного художнього фонду. Історія життя Анни сповнена яскравих моментів, гідних втілення на екрані — від розкішних подорожей до Венеції й Марракеша до арешту Делві під час спецоперації у 2017 році.

Ось як звучить синопсис серіалу: "Журналістка розслідує справу Анни Делві, легендарної німецької „спадкоємиці", яка полонила серця нью-йоркських міленіалів — а також поцупила їхні гроші. Але хто вона насправді: найбільша аферистка з Нью-Йорка, чи просто новий портрет американської мрії? Поки Анна чекає суду, журналістка намагається відповісти на запитання, яке хвилює весь світський Нью-Йорк: хто така насправді Анна Делві? Серіал натхнений статтею Джесіки Пресслер у журналі New York Magazine „Як Анна Делві ошукала тусівників Нью-Йорка"".

Хто в режисерському кріслі

Над серіалом працює зіркова команда. Шоуранер проєкту — Шонда Раймс, яка стоїть за такими культовими проєктами, як "Анатомія пристрасті", "Скандал" і тогорічний гіт "Бріджертони". На чолі режисерської команди — Девід Франкель. У справі розповідання історій про багатих жінок, які "штурмують" Нью-Йорк, Френкель виступає своєрідним експертом. Саме він зняв фільм "Диявол носить Prada", а також кілька сезонів серіалу "Секс і місто" та "Ранкове шоу" з Дженніфер Еністон і Різ Візерпун.

Якими будуть костюми

У реальної Анни Делві хороший смак. У серіалі героїня носить Celine, сандалі Gucci та прозорі блузки Saint Laurent, і з огляду на перші кадри шоу, відділ костюмів старатиметься щосили. Чекаємо на модні силуети й ефектні аксесуари.

Що подивитися в такому самому стилі

Згадана стаття Джесіки Пресслер "Як Анна Делві ошукала тусівників Нью-Йорка" — чудова вихідна точка. Хто хоче глибше зануритися в історії шахраїв, які вдають із себе аристократів, варто також прочитати "Талановитий містер Ріплі" Патрісії Гайсміт, оскільки ми очікуємо на римейк улюбленого однойменного фільму 1999 року, цього разу з Дакотою Фаннінг і Ендрю Скоттом у головних ролях.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.