До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про новий серіал з Різ Візерспун

Різ Візерспун як продюсер продовжує освоювати сферу екранізації літературних бестселерів. Після успіху фільму "Дика" за романом Шеріл Стрейд та серіалу "Велика маленька брехня" за книгою Ліани Моріарті Візерспун запускає новий проект. Вона спродюсує, а також зіграє головну роль в екранізації книги Селести Інг Little Fires Everywhere. Робота над серіалом почнеться вже в цьому році, а разом з Візерспун в ньому зіграє Керрі Вашингтон – зірка серіалу "Скандал". Серіал вийде на каналі Hulu.

Різ Візерспун

Little Fires Everywhere – одна з найпопулярніших книг 2017 року. Її автор – 37-річна американка Селеста Інг, чий дебютний роман "Несказане" в 2014 році став кращою книгою за версією Amazon та був перекладений на 20 мов світу (українською книга "Несказане" вийшла у видавництві "Наш формат"). Її новий роман, який екранізує Різ Візерспун, розповідає про пригоди "кочової" матері Мії Воррен та її дочки Пірл. У Hulu кажуть, що серіал стане "історією про великі секрети маленької ідеальної сім'ї".

Реклама
Селеста Інг

Селеста Інг, яка народилася в Штатах в сім'ї емігрантів з Китаю, відома своїм інтересом до "жіночих" тем і проблем гендерної та расової нерівності. Саме про це і її дебютний роман "Несказане", і Little Fires Everywhere. Різ Візерспун зізнається, що її продюсерській кампанії Hello Sunshine цікаві саме "сильні жіночі історії". За словами Візерспун, новий серіал буде ще більш несподіваним та жорсткішим, ніж "Велика маленька брехня".

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.