КУПИТИ КВИТКИ

"Бріджертони": чому Нікола Кохлан попросила додати більше відвертих сцен у третій сезон

На Netflix вийшла перша частина третього сезону "Бріджертонів". Нові серії вже встигли викликати неабиякий резонанс зокрема, і через відверті сексуальні сцени. Чому вони значать більше, ніж просто бажання показати любовні стосунки між Пенелопою та Коліном, розповідаємо нижче.

У центрі нового сезону — історія пристрасної Пенелопи Фезерінгтон. "Я більше не можу жити вдома", — рішуче каже героїня та вирішує, що прийшов час вийти з тіні матері та сестер та знайти собі чоловіка. Тим часом з далеких подорожей повертається її давній друг Колін, у якого вона з дитинства закохана: значно брутальніший та впевненіший у собі, ніж раніше. Колін погоджується допомогти Пенелопі знайти чоловіка, потренувавши її навички зваблення. Пенелопа теж змінюється: на зміну дівчачим сукням жовтих та рожевих відтінків приходить розкішне вбрання насиченого, глибокого кольору смарагда, вона розпускає волосся та, здається почувається набагато вільнішою. Чи треба казати, що ці зміни помітно хвилюють Коліна — і юнак починає відчувати, що закоханий у Пенелопу.

Реклама.
"Бріджертони"

Безумовно, серце нового сезону — саме 37-річна ірландська акторка Нікола Кохлан, яка грає Пенелопу і для якої "Бірджертони" у 2020 році стали новим трампліном. До того акторка родом з маленького ірландського містечка Голвей, знялася у британських сіткомах і кількох фільмах та навіть пережила депресію через розчарування у професії. "Бріджертони", де вона грає сміливу, кмітливу та дотепну Пенелопу, яка готова йти проти суспільної думки, став для неї можливістю висловити себе та порушити важливі теми.

Зокрема, це ставлення до оголення жіночого тіла — до речі, акторка ще в 2018 році написала в Guardian розгромну статтю, яку влучно назвала "Критики, судіть мене за мою роботу в "Дівчатах з Деррі" та на сцені, а не за моє тіло". У ній вона відповідала на сексистські коментарі театральних критиків щодо її ролей на сцені, де вони коментували її тіло та зовнішність, а не акторську гру.

Нікола Кохлан

Новий сезон "Бріджертонів" став для Ніколи Кохлан майданчиком для ще однієї важливої розмови. Ті, хто вже встиг подивитися серіал, помітили, що у третьому сезоні багато відвертих сцен за участі Пенелопи, зокрема, в одному з епізодів героїня фактично оголена. В інтерв'ю Stylist Нікола Кохлан сказала, що це її відповідь бодишеймінгу, з яким вона стикалася все життя. "Це була моя ідея — додати в сюжет більше оголених сцен. У цей момент я відчувала себе дуже вродливою. Я просто подумала: коли мені буде 80, я передивлюся це і подумаю, як до біса круто я виглядала"! Також акторка розповіла про роботу з координаторкою інтимних сцен Ліззі Телбот, яка допомогла зробити її оголені сцени настільки відвертими, наскільки вони можуть бути.

"Мені просто хотілося сказати "fuck" розмовам навколо мого тіла; це надзвичайно надало мені сил". Проте, за словами акторки, така свобода далася їй не одразу. Зокрема, під час перших репетицій вона приміряла спеціальний одяг для сексуальних сцен — стрінги без бретельок. "Я пішла у ванну кімнату і подивилася в дзеркало в повний зріст. Я сказала: "Ні, абсолютно ні" і сховала ці стрінги на дно кошика для білизни, — розповіла Кохлан. — Я подумала: "Як я взагалі збираюся у цьому зніматися?"

В інтерв'ю Нікола також додала, що справжньою підтримкою для неї став її партнер Люк Ньютон, що втілив роль Коліна. Зокрема, вона розповіла, що вони з Ньютоном навіть лежали оголеними між знімальними сценами. "Це свідчить про те, що ми дійшли моменту, коли нам було дуже комфортно разом. Ми щойно закінчили велику сексуальну сцену, найбільш напружену та захопливу…, і ми просто відчули полегшення", — сміється акторка.

Нові серії "Бріджертонів" вже можна подивитися на Netflix.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.