До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аня Тейлор-Джой у трейлері фільму "Фуріоза. Шалений Макс. Сага"

Студія Warner Bros. представила офіційний український трейлер нової частини постапокаліптичного трилера "Фуріоза. Шалений Макс. Сага", що вийде у світовий прокат 23 травня. Акторка Аня Тейлор-Джой, зірка "Дюни", взяла на себе головну роль, продовжуючи справу Шарліз Терон, яка зіграла Фуріозу у перезапуску франшизи 2015 року.

Реклама

Згідно із синопсисом, події відбуваються за 45 років після занепаду світу. Юну Фуріозу викрадають із Зеленого Місця Багатьох Матерів та віддають до рук великої Байкерської Орди на чолі з Дементусом. Пробираючись разом Пусткою, вони натрапляють на Цитадель Несмертела Джо. Поки два тирани воюють за панування, на Фуріозу чекає багато випробувань у спробах віднайти шлях додому.

Нагадаємо, що "Фуріоза. Шалений Макс. Сага" — приквел до фільму "Шалений Макс. Дорога гніву". Режисер франшизи — Джордж Міллер, який знімав оригінальну серію "Шалений Макс" у 1979-му, 1981-му та 1985 роках. Цікаво, що спочатку на роль Фуріози у новій частині розглядали Шарліз Терон, яка знялася у фільмі 2015 року — режисер планував "омолодити" акторку за допомогою комп'ютерної графіки, але зрештою відмовився від цієї ідеї. Окрім Ані Тейлор-Джой, у фільмі знялися Кріс Гемсворт і Том Берк.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.