До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Секс, скандали і мода 70-х у трейлері cеріалу "Ворожнеча: Капоте проти лебідок"

Вже в січні на екрани виходить друга частина серіалу-антології "Ворожнеча" від продюсера Райана Мерфі. У фокусі цього разу — справжня історія письменника Трумена Капоте та його товариства світських левиць Мангеттена, яких він називав своїми "лебідками". У головних ролях — блискучі Демі Мур, Хлоя Севіньї та Наомі Воттс, яких можемо побачити у першому трейлері.

Реклама

Події мінісеріалу "Ворожнеча: Капоте проти лебідок" розпочнуться в 1970-х роках і закінчаться смертю Капоте в 1984-му, коли письменникові було 59. У центрі сюжету — скандал, пов'язаний із публікацією уривку з його роману Answered Prayers в журналі Esquire у 1975 році. У режисерському кріслі — Гас Ван Сент, а дворазовий фіналіст Пулітцерівської премії Джон Робін Бейц написав сценарій.

Головну роль неймовірно гламурної Бейб Пейлі, однієї з найближчих подруг Капоте та дружини засновника CBS Вільяма С. Пейлі, зіграє Наомі Воттс. Том Голландер ("Гордість та упередження" та "Білий лотос") грає роль самого письменника, який став ізгоєм, коли опублікував історію, що розкрила шокувальні інтимні таємниці його найвпливовіших подружок. Хлоя Севіньї, зі свого боку, з'явиться у ролі CZ Guest, дівчини з обкладинки та музи Енді Воргола і Сальвадора Далі.

У трейлері бачимо всіх головних героїнь — зірок світського Мангеттена 1970-х років. Перші кадри мають разючий вигляд: з приголомшливою модою, інтер'єрами та сміливими сексуальними сценами. Звісно, судячи з трейлеру, героїв очікують і нескінченні удари ножем у спину.

Прем'єра серіалу "Ворожнеча: Капоте проти лебідок" відбудеться 31 січня.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.