До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 серіалів, які не відпускають до останньої серії

Найкращі серіали ті, які дивляться на одному диханні. Чи то антиутопічна розповідь на декілька сезонів, чи короткий серіал про досягнення та мрії жінки, яка прагнула стати науковицею, а стала телезіркою. Ось 5 серіалів, які не відпустять до останньої серії і які радить vogue.ua

"Уроки хімії"

Серіал від Apple TV+ "Уроки хімії" знятий за мотивами однойменного роману. Брі Ларсон грає талановиту вчену з хімії Елізабет Зотт, яка внаслідок втрати роботи лаборантки починає кар'єру на телебаченні, щоб мати змогу забезпечити свою доньку. У серіалі переплетені проблеми расизму, фемінізму, сольного материнства та втрати коханої людини. Цей серіал має один сезон і є ідеальним варіантом на вихідні.

Реклама

"Уроки хімії"
"Уроки хімії"

"Оповідь служниці"

Ця антиутопічна розповідь за мотивами книжок Маргарет Етвуд розповідає про створену країну Гілеад, де жінки примусово стають сурогатними матерями — служницями, — щоб поліпшити народжуваність в країні. Свого часу цей серіал став гітом, а нині питання, які охоплюються, можуть лякати своєю реалістичністю у сучасному світі.

"Оповідь служниці"
"Оповідь служниці"

"Фолаут"

У квітні відбулася прем'єра серіалу на Prime Video та одразу підтвердили продовження на другий сезон. "Фолаут" знятий за мотивами культової однойменної комп'ютерної гри, яка охоплює постапокаліптичний світ. Події відбуваються в США у 2077 році, через 219 років після ядерного вибуху. В основі сюжету сімейна драма, пошуки помсти та історія кохання, які переплітаються з абсурдом та кривавими сценами. Навіть якщо ви не є фанатом подібного жанру, цей серіал ризикує захопити увагу повністю.

"Фолаут"
"Фолаут"

"Бріджертони: історія королеви Шарлотти"

Багато прихильників "Бріджертонів" мають спільну думку, що найкращим сезоном серед вже побачених був проміжний сезон про королеву Шарлотту. Історія кохання та правління Шарлотти та Геворга наповнена драматичних, романтичних та доленосних моментів. На відміну від "Бріджертонів", цьому серіалу притаманна більша філософічність, що не може не підкорити любителів драми.

"Бріджертони: історія королеви Шарлотти"
"Бріджертони: історія королеви Шарлотти"

"Дім дракона"

Нещодавно вийшов другий сезон "Дому дракона", приквелу "Гри престолів". З першого сезону історія відносин між королевами, їхніми дітьми та королівствами тримає у напрузі, і у другому сезоні легше не буде. Хоча історія Рейєніри Таргарієн і захоплює, серіал не позбавлений жорстоких сцен насилля. Тому будьте обережними під час перегляду.

"Дім дракона"
"Дім дракона"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.