До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найцікавіших серіалів липня 2024

Наталі Портман у кримінальній драмі, події якої відбуваються у 60-ті роки; серіал про стосунки жінки і робота в Кіото, та історія про відважних жінок-поліцейських в Мексиці середини 20 століття: у липні нові серіали надихають подорожувати у часі та просторі.

"Санні"

Реклама

У новій чорній комедії Apple TV Рашида Джонс грає Сьюзі, американку, яка живе в Кіото. Життя її перевертається з ніг на голову, коли її чоловік і син зникають у таємничій авіакатастрофі. На "розраду" жінці надсилають у подарунок Sunny, домашнього робота, виготовленого компанією її чоловіка. Хоча спочатку Сьюзі обурюється спробами Санні заповнити порожнечу в її житті, поступово між ними зав’язується несподівана дружба. Разом вони розкривають темну правду про те, що насправді трапилося з родиною Сьюзі, і потрапляють у небезпечний світ, про існування якого Сьюзі навіть не підозрювала.

10 липня

"Ті, що скоро помруть"

"Ті, що скоро помруть" — епічний серіал, що занурює у всесвіт гладіаторів Стародавнього Риму. У ролі безжального римського імператора Веспасіана — легендарний актор Ентоні Гопкінс. Проєкт Роланда Еммеріха досліджує той бік Риму, про який ніколи раніше не розповідали, — брудна справа розваги мас, надання натовпу того, чого вони найбільше хочуть, — крові та спорту

18 липня

"Леді в озері"

У своїй першій великій роботі на телебаченні Наталі Портман приміряє костюми у стилі 1960-х, щоб зіграти знудьговану домогосподарку, яка покидає своє життя в передмісті, щоб стати репортеркою-розслідувачкою у центрі Балтімора. Серіал "Леді в озері" за однойменним бестселером Лаури Ліппман розповідає, як героїня заглиблюється у два жахливих випадки — зникнення молодої єврейської дівчини та вбивство темношкірого бармена — щоб розгадати таємницю, яка наражає її саму та її близьких на серйозну небезпеку. Враховуючи акторський склад та сюжет, "Леді в озері" — це той серіал, який варто подивитись.

19 липня

"Декамерон"

Нова історична костюмна драма Netflix, заснована на однойменних текстах Боккаччо. Події відбуваються під час епідемії чуми 1348 року, коли група благородних юнаків і дам їдуть із Флоренції на заміську віллу. Сподіваючись там перечекати чуму, вони проводять свій час, розповідаючи одне одному цікаві історії. У ролі Пампінеї — Зеша Мемет, зірка серіалів HBO "Дівчата" та "Бортпровідниця".

20 липня

"Бандити в часі"

"Бандити у часі" — комедійна подорож у часі та просторі з групою розбійників та їхнім новим новобранцем: одинадцятирічним хлопчиком, який обожнює історію. Це фантастичний пригодницький телесеріал, створений Тайкою Вайтіті, Джемейн Клементом та Ієном Моррісом на основі на однойменного фільму 1981 року режисера Террі Гілліама. У одній з головних ролей — зірка "Друзів" Ліза Кудроу.

24 липня

"Жінки в блакитному"

Події серіалу "Жінки в блакитному" відбуваються у 1971 році та розповідають історію чотирьох жінок, які кинули виклик ультраконсервативним нормам того часу та приєдналися до першого жіночого поліцейського підрозділу Мексики. Згодом вони виявляють, що їхній загін є рекламним трюком, щоб відвернути увагу ЗМІ від жорстокого серійного вбивці. Коли кількість загиблих зростає, Марія (Морі), чия рішучість зловити вбивцю стає одержимою ідеєю, Габіна (Аморіта Расгадо), чий батько є відомим поліцейським, Анхелес (Хімена Саріньяна), блискуча аналітикиня з відбитків пальців, і молода бунтаркаВалентина (Наталія Теллес). ) розпочинають таємне розслідування, щоб досягти того, чого не зміг зробити жоден офіцер-чоловік, і притягнути серійного вбивцю до відповідальності.

Серіал засновано на реальних подіях.

31 липня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.