До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Елегантність і технологічність: компанія KIVI представила лінійку Smart-телевізорів

Дизайн Made in Ukraine, зображення високої якості, швидкість, потужність і власний медіахаб – компанія KIVI презентувала лінійку високотехнологічних і істинно елегантних Smart-телевізорів.

Реклама

Ні для кого не секрет, що українські технічні спеціалісти та розробники вважаються одними з найкращих у світі. Тому не дивно, що у нас є власні компанії, які ладні на рівні з технологічними гігантами змагатися за довіру клієнтів. KIVI, що здійснює розроблення та виробництво телевізорів, була заснована у 2016 році в Києві. Всього за декілька років український бренд виріс у міжнародну компанію з дистрибуцією продукції в Європу та Азію. Виробництво Smart-телевізорів здійснюється на потужностях найбільшого у світі контрактного виробника MTC (Шеньчжень, Китай) і відповідає міжнародним вимогам якості. Також у портфелі успіхів KIVI — сертифіковане партнерство з Google і Netflix.

За роки існування компанія продала понад півтора мільйона пристроїв, однак особливої уваги варта нова розробка KIVI — безрамкова лінійка Smart-телевізорів KIVI.

Новий дизайн

Зовнішній вигляд пристрою – результат роботи власного R&D-центру й трьох дизайн-бюро. З-понад 300 запропонованих варіантів дизайну було обрано найвитонченіший і найбільш мінімалістичний. Так, ширина видимої частини бічних рам — лише 2,6 мм. Для розміщення на полиці розроблені елегантні металеві підставки. Задня панель телевізора відрізняється продуманою ергономікою розташування роз’ємів, тому підключати додаткову апаратуру — ігрову консоль, накопичувач чи акустичну систему — швидко й зручно. Для того, щоб телевізор ідеально доповнив інтер’єр, деякі моделі лінійки доступні в білому кольорі.

<b>Новий дизайн</b>

Неперевершене зображення

Компанія KIVI доклала значних зусиль, щоб збільшити яскравість, покращити рівномірність підсвічування та збагатити кольорову гаму дисплея. Телевізори з нової лінійки підтримують HDR – не тільки для файлів з жорсткого диска, але й під час відтворення потокового контенту й ігор (з консолі чи ПК).

Технологія Super Contrast Control дозволяє автоматично змінювати контрастність як усього екрану, так і окремих його частин. Високу якість та чіткість зображення гарантує технологія UltraClear.

Зі свого боку інноваційна технологія Max Vivid додає картинці потрібної кількості яскравості та насиченості. Під час перегляду спортивних подій чи динамічних сцен у кіно не варто перейматися за плавність і чіткість відображуваного — за це відповідає технологія MEMC. Також є режим Game Mode, який оптимізує якість зображення під час ігор, а режим ALLM забезпечує трансляцію зображення без затримки.

У KIVI потурбувалися не лише про якість зображення, а й про здоров'я глядачів. Аби зменшити шкідливий вплив синього світла, KIVI використовує спеціальні технології, що допомагають захистити зір, особливо в темний час доби.

Звук від JVC

Для нової лінійки продуктів KIVI спільно з японською компанією JVC Kenwood створили інтегровану акустичну систему, що ідеально доповнює якісне зображення відмінним звуком. Фірмові динаміки відкалібровані для кожної моделі телевізора вручну та вдосконалені за допомогою системи обробки звуку в реальному часі Dolby audio processing (DAP). Вона дозволяє вибирати пресети для звуку та має додаткові інструменти, як-от посилення гучності голосу або автоматичне вирівнювання різких звуків під час динамічних сцен або реклами.

Високі технології

У телевізорах KIVI нової лінійки використовується сучасний потужний чипсет, що на 30% ефективніший, ніж у середньому по ринку. Технологічні ентузіасти оцінять і той факт, що KIVI Smart TV працюють під управлінням повнофункціональної ОС Android TV 11, з усіма її перевагами — швидка та стабільна робота системи, понад 10 000 додатків з Google Play, створених спеціально для TV, а також Chromecast і Google Assistant. Підтримка Chromecast дає можливість користувачеві транслювати контент зі смартфона на екран телевізора буквально за секунду. Google Assistant працює з розпізнаванням голосових команд українською мовою.

Управління

Пульт дистанційного управління був розроблений у співпраці з південнокорейською компанією Remote Solution. Ергономіка побудована на основі досліджень KIVI та Google: кнопки розташовані інтуїтивно зрозуміло, працюють тихо і надійно. Пульт під’єднується до телевізора по Bluetooth LE і оснащений чутливим мікрофоном для голосових команд. Також у ньому передбачено функцію Air Mouse – вбудований гіроскоп реагує на рухи руки й імітує курсор комп’ютерної миші. Це особливо зручно при вводі інформації та навігації по меню. Користуватися пультом так само просто, як і мишею.

KIVI MEDIA 2.0

Разом із новою лінійкою Smart TV компанія представила оновлену фірмову програму KIVI MEDIA для швидкого доступу до різноманітного партнерського контенту. Телеканали, ігри, тренування стають доступними одразу після розпакування телевізора й підключення його до інтернету – жодних додаткових звантажень і налаштувань. Додаток KIVI Media регулярно оновлюється. Наразі впроваджені такі розділи KIVI MEDIA:

  • понад 40 безплатних телеканалів;
  • добірка безплатних фільмів, мультфільмів і серіалів;
  • регулярно оновлювані тренування з тренерами світового рівня;
  • в ігровому розділі інтегровано сервіс Boosteroid — це один із трьох найбільших провайдерів хмарних ігор у Європі, який дозволяє грати у високотехнологічні сучасні комп'ютерні ігри просто на телевізорі без використання консолі;
  • смарт-телевізори KIVI підтримують платформу AirConsole, яка дозволяє кільком користувачам (до 16) грати одночасно на одному екрані, керуючи грою через свої смартфони;
  • покупці нової лініки KIVI також матимуть 12 місяців підписки на навчальний і розважальний контент для дітей від міжнародної платформи Da Vinci Kids.

В Україні Smart-телевізори KIVI представлені в мережах і маркетплейсах: Comfy, Фокстрот, Ельдорадо, Епіцентр, Алло, Кібернетики, Rozetka, MOYO, Технотоп, Техномаркет тощо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.