До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 новинок Netflix, які не можна проґавити цього літа

Разом із брендом Smart-телевізорів KIVI плануємо літні вечори для перегляду найкращих фільмів та серіалів на платформі Netflix. Отже, які новинки кіно готує нам літо?

"Люксембург, Люксембург"

Реклама

14 червня на Netflix виходить свіжий український гіт — стрічка "Люксембург, Люксембург". Якщо ви не встигли подивитися трагікомедію Антоніо Лукіча в кінотеатрах, то зовсім скоро фільм стане доступним і у вас на телевізорі. І навіть якщо вже бачили це кіно — рекомендуємо передивитися.

"Мати"

У травні відбулася прем’єра гостросюжетного трилера про кілерку, яка намагається врятувати свою дочку, яку колись покинула. В головній ролі стрічки "Мати" — Дженніфер Лопес.

"Евакуація 2"

З 16 червня можна побачити продовження бойовика "Евакуація" з Крісом Гемсвортом у головній ролі. Як і перша, друга частина заснована на графічному романі CiudadАнде Паркса. Сюжет нового фільму досі тримають у таємниці, але вже відомо, що головний герой Тайлер Рейк повертається в ролі найманця, якому доручено ще одну смертоносну місію: врятувати родину гангстера з в’язниці.

WHAM!

Документальна стрічка про динамічні чотири роки, з 1982 до 1986-го, коли музичні чарти очолювали гіти британської групи WHAM! Коротка, але насичена історія дуету Джорджа Майкла та Ендрю Ріджлі від перших синглів до останнього концерту на лондонському стадіоні "Вемблі", буде цікава любителям документалок та фільмів про музику. Прем'єра запланована на 5 липня.

"Королева Клеопатра"

Серед фільмів, які вже вийшли раніше, рекомендуємо до перегляду історичну драму "Королева Клеопатра". Виконавиця головної ролі ДжадаПінкетт-Сміт достовірно зобразила останню правительку Стародавнього Єгипту та її бурхливе життя.

"Лицар у чорному"

Якщо ви любите корейські драми й водночас насичені екшени, то саме для вас у травні вийшов гостросюжетний шестисерійний бойовик "Лицар у чорному" про життя в постапокаліптичному світі. Головну роль зіграв корейська суперзірка Кім У Бін.

FUBAR

Шукаєте гостросюжетний, але комедійний серіал? Тоді вмикайте восьмисерійний FUBAR з Арнольдом Шварценеггером в головній ролі. Ця робота стала поверненням залізного Арні на великий екран. Роль батька, який працює на ЦРУ і виявляє, що його донька теж виконує місію під прикриттям на цю ж організацію, йому точно вдалася!

Як збільшити задоволення від перегляду?

KIVI — сертифікований партнер Netflix з 2020 року. А нове круте кіно найкраще дивитися саме на якісному телевізорі, який створений, щоб робити красиву картинку ще кращою. Сучасні SmartTV від KIVI оздоблені багатьма технологіями, які покращують зображення. Технології UltraClear та SuperContrastControl опрацьовують кожен фрагмент кадру, підвищуючи різкість об'єктів та контраст. А завдяки підтримці технології HDR зображення на екрані SmartTVKIVI виглядає так саме, як і в житті.

<b>kivi smart tv may</b>

Для того, щоб телевізор ідеально вписався в інтер’єр, моделі лінійки діагоналлю 24’’, 32’’, 43’’, 55’’ доступні також у білому кольорі корпусу — стильна рідкість на ринку, де левова частка телевізорів, особливо в середньому сегменті, випускається лише в чорній версії. Вишукані білі SmartTVKIVI виграють серед конкурентів не лише своєю ціною й технічними характеристиками, а й дизайном, який ідеально впишеться в будь-який інтер’єр.

Влаштуйтеся перед екраном величезного 55" KIVI55U750NW і дивіться новинки кіно!

Про всі переваги SmartTV від KIVI дізнавайтеся в нашому матеріалі за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.