До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Олівія Колман у тизері третього сезону серіалу "Корона"

Збулося те, чого ми так довго чекали: серіал "Корона" повертається.

Олівія Колман у серіалі "Корона"

Після декількох місяців дражнень та інтриг Netflix нарешті оголосили дату прем'єри третього сезону – 17 листопада 2019 року. Дату анонсували новим трейлером за участю єдиної і неповторної Олівії Колман.

Реклама

Шанувальники "Корони" чекали немало: другий сезон представили у грудні 2017 року, що означає, що між 2 і 3 сезонами минуло майже два роки. Шоу також повністю змінило акторський склад: Олівія Колман тепер у ролі королеви Єлизавети, Тобайас Мензіс у ролі принца Філіпа, Гелена Бонем Картер у ролі принцеси Маргарет, Джош О'Коннор у ролі принца Чарльза, Емма Коррін у ролі принцеси Діани і Еміральд Феннел у ролі Камілли Паркер Боулз. Такі зміни зумовлені великим стрибком у часі між сезонами, тому актори повинні відповідати віку персонажів. Ще до прем'єри першого сезону творець серіалу Пітер Морган пояснив своє рішення Variety: "Не можна просити когось поводитися як людина середнього віку. Актор повинен відчувати в собі цю втому і досвід. Те, що ми відчуваємо як 50-річні, відрізняється від почуттів, які ми всі відчуваємо у віці 30 років".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.