До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 фільмів-пограбувань, якщо вам сподобався "Паперовий будинок"

Детективний і кримінальний жанри завжди будуть нам до вподоби, адже жодні інші не здатні дарувати такі моторошні переживання і приємне полегшення за п'ять хвилин до фінальних титрів. Vogue.ua зібрав 5 фільмів-пограбувань, у яких відбувається неможливе. (Шанувальникам "Паперового будинку" присвячується).

"Ілюзія обману", 2013

Четверо талановитих фокусників об'єднуються в команду зусиллями таємничого незнайомця і починають їздити країною, показуючи захопливі шоу. Кожному виступу передує тривала підготовка і чіткий план, метою якого є великі гроші, вкрадені з банку або відібрані у спонсора. Цікаво, що ілюзіоністи йдуть на злочини насамперед заради відновлення справедливості, а їхнім шефом виявляється добре знайома людина.

Реклама

"Час", 2011

Фантастичний трилер "Час", з Джастіном Тімберлейком і Амандою Сейфрід в головних ролях, показує нам фантастичний світ, де час є валютою. "Часові мільйонери" позбавляють простих людей життя, щоб продовжити до безкінечності своє, а головний герой Уїлл Салас випадково стає володарем 116 років. Після раптової смерті матері Уїлл вирушає у велике сусіднє місто Нью-Грінвіч, де знайомиться з донькою багатія і зважується на пограбування, щоб допомогти тим, кому дійсно потрібен час.

"8 подруг Оушена", 2018

Голлівудська комедія, за сюжетом якої вісім талановитих жінок збираються вкрасти кольє Cartier за 150 мільйонів доларів під час балу в музеї Метрополітен в Нью-Йорку. Тут є чіткий план, іскрометний гумор і багато краси. Крутість акторського складу зашкалює: від Сандри Буллок і Хелени Бонем-Картер до Ріанни і Енн Хетеуей.

"Двадцать одне", 2008

У фільмі "Двадцять одне" талановиті студенти-математики на чолі з викладачем зважуються на те, щоб обіграти казино. Щонеділі вони вирушають до Лас-Вегаса, щоб випробувати на міцність свої ходи, здогади і відпрацьовані теорії, щоб зірвати гарний куш.

"Місія нездійсненна: Протокол Фантом", 2011

Серію бойовиків з Томом Крузом часто критикують за слабку акторську гру і несумісність екстремальних сцен з реальним життям. Але кому потрібна реальність, коли хочеться поринути у світ шпигунства і відчути атмосферу справжнього бойовика на собі? Якщо хочете екшену, яскравих перестрілок і врятувати світ, тоді дивіться останні частини франшизи: "Місія нездійсненна: Протокол Фантом" — одна з найкращих.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.