До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 серіалів, на які ми чекаємо у 2022 році

У 2022 році з’явиться кілька грандіозних серіалів. По-перше, повертаються такі гіти, як "Ейфорія" і "Гострі картузи", яких ми чекали не один рік. Ну а по-друге, є хороші новини для прихильників фентезі: у 2022 році вийде приквел "Гри престолів" і серіал за мотивами фільму "Володар перснів", а це означає, що нас чекають епічні битви та ефектні декорації.

"Ейфорія"

"Коли ти молодший, все здається вічним, — каже Ру у виконанні Зендаї в тизері другого сезону „Ейфорії". — Але в міру того, як ви стаєте старшими, починаєте розуміти, що немає нічого постійного, і всі, кого ви любите, можуть піти". Ми чекали на другий сезон "Ейфорії" майже два роки — і, судячи з трейлеру, він виправдає наші сподівання. Другий сезон сфокусується на наслідках непростого розриву Ру й Джулс. Нещодавно Зендая дала інтерв’ю британському Vogue і розповіла про роботу над новим сезоном: "Я можу зрозуміти Ру і її досвід лише до певної міри, і тоді мені доводиться зважати на досвід режисера Сема Левінсона. Він був наркоманом багато років у підлітковому віці. І він чистий з 19 років. Це те, що обнадіює. Так, ми справді показуємо всі ці похмурі штуки — особливо в другому сезоні, що розбиває мені серце через Ру, — але є проблиск надії, бо я знаю, що вона — альтер его Сема".

Реклама
"Все те незриме світло"

Netflix взялися за екранізацію одного з найгучніших романів останніх років — "Все те незриме світло" Ентоні Дорра. Книга описує події під час Другої світової війни й оповідає про випробування сліпої французької дівчинки й німецького хлопчика, які намагаються вижити в умовах війни. У 2015 автор отримав за цей твір Пулітцерівську премію. Netflix перетворили книгу на мінісеріал, а продюсує екранізацію Шон Леві, який зняв такі гіти, як "Ніч у музеї" й "Рожева пантера".

"Гострі картузи"

У новому році нас чекає, на жаль, останній епізод улюбленої для багатьох гангстерської саги "Гострі картузи". За словами Стівена Найта, шоу "повернеться гучно", а бандити зазнають "надзвичайної небезпеки" в останньому сезоні. Сюжет розгортатиметься в період з 1934 року, і все буде ще гірше. Герої знову стикнуться з нацистами, напруга підсилиться, а Томмі Шелбі знов опиниться в центрі подій.

"1899"

"Дорогою на новий континент група переселенців різного походження помічає корабель, що дрейфує в морі" — так звучить сюжет нового серіалу "1899" від авторів заплутаної містичної "Пітьми". Одна з головних тем "1899" — європейська імміграційна криза, а герої стрічки намагатимуться перебратися з Європи до Америки. Серіал покаже Netflix на початку 2022 року.

"Будинок дракона"

"Будинок Дракона" — приквел суперпопулярного гіта HBO "Гра престолів". Події в ньому відбуватимуться за довгих 200 років до того, що було показано у фіналі "Гри престолів". Сюжет розповість про "Танець Драконів" — громадянську війну, до якої призвела криза між двома гілками будинку Таргарієнів. Війна триватиме між принцесою Рейнірою Таргарієн і принцом Ейгоном Таргарієном, які одночасно оголосили про свої права на Залізний трон... Головну чоловічу роль зіграє Метт Сміт, відомий за роллю принца Філіпа в "Короні".

"Kings of America"

"Королі Америки" — масштабний проєкт Netflix, що розповість про гучний судовий позов проти компанії Walmart. У центрі — історії трьох впливових жінок, життя яких було нерозривно пов’язане з найбільшою у світі компанією: спадкоємиці Walmart, незалежної керівниці, а також продавчині Walmart, яка наважилася боротися з гігантом роздрібної торгівлі Америки. Головні ролі зіграють Гленн Коуз і Емі Адамс.

"Володар перснів"

Новий амбітний проєкт Amazon Prime — серіал за мотивами "Володаря перснів". Цей проєкт стане найдорожчим серіалом в історії: знімання тільки першого сезону обійшлися Amazon приблизно в пів мільйона доларів — тоді як перший сезон "Гри престолів", наприклад, коштував близько 100 мільйонів. Події серіалу відбуватимуться в другій епосі Середзем’я, за тисячі років до того, як Більбо Беггінс знайшов Перстень, а Фродо почав свою подорож до Фатальної гори. Як і в разі з трилогією Пітера Джексона, яка здобула "Оскара", більшу частину подій знімали в Новій Зеландії, а прем’єра першого епізоду має відбутися 2 вересня 2022 року.

"Королева Шарлотта"

Втішні новини для всіх фанатів серіалу "Бріджертони": у 2022 році Netflix випустять мінісеріал про юність королеви Шарлотти (її в серіалі зіграла харизматична Голда Рошевель). За словами творців, у серіалі розкажуть історію походження королеви Шарлотти, також покажуть юну Вайолет Бріджертон і юну леді Денбері. Над шоу працюватиме Шонда Раймс, яка спродюсувала "Бріджертонів".

"Клуб опівнічників"

Якщо ви любите містичні трилери й обожнюєте розгадувати загадки, то не проґавите нового проєкту Netflix "Клуб опівнічників". Події серіалу відбуваються в госпісі в Роттердамі: група смертельно хворих підлітків влаштовує нічні зустрічі, на яких діти переповідають одне одному страшні історії. Ба більше, герої домовляються: хто помре перший, спробує з потойбіччя сконтактувати з друзями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.