До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найочікуваніших фільмів 2024 року

2024-й стане роком великих кінопрем'єр: нас очікують друга частина "Дюни" Дені Вільньова, нова стрічка Луки Гуаданьїно та продовження "Джокера". Ось 10 фільмів, які не можна пропустити.

"Мадам Павутина"

Реклама

Дакота Джонсон і Сідні Суїні дебютують у кінематографічному всесвіті Marvel. Новий блокбастер режисерки Ес Джей Кларксон розповідає історію Касандри Кессі Вебб (Дакота Джонсон), парамедикині Мангеттена і ясновидиці, яка завдяки своїм екстрасенсорним здібностям може бачити майбутні події в "павучому світі". Сідні Суїні грає її протеже Джулію Карпентер, Жінку-павука.

"Дюна: Частина друга"

Тімоті Шаламе верхи на піщаному хробаку йде в бій, Зендая дощенту розбиває своїх ворогів, Флоренс П’ю вдягає екстравагантну кольчугу, щоб зіграти політично налаштовану принцесу, Остін Батлер виконує роль жорстокого лиходія — що ж, друга частина наукового фільму Дені Вільньова "Дюна" буде захопливою.

"Міккі 17"

Триразовий володар "Оскара" Пон Чжун Хо, режисер гучного фільму "Паразити", представляє нову роботу — науково-фантастичний фільм "Міккі 17". Головний герой — робот (Роберт Паттінсон), який бере участь у колонізації крижаного світу Ніфльхейм. Це "відновлюваний співробітник", тобто після смерті його розум завантажують у нове тіло. Після шостої загибелі Міккі починає усвідомлювати свої відмінності від інших співробітників. Під час сьомої місії він на якийсь час втрачає зв'язок із базою, а коли повертається туди, бачить, що йому вже створили заміну...

"Суперники"

У новому романтичному фільмі Луки Гуаданьїно Зендая грає Ташу Дональдсон, тренерку та дружину відомого тенісиста Арта Дональдсона (Майк Фест). Коли Арт перебуває не в найкращій спортивній формі, Таша записує його на змагання "Челленджер", де він має зійтися з колишнім коханцем власної дружини (його грає Джон О'Коннор).

"Фуріоза: Шалений Макс. Сага"

Майже через десять років після свого постапокаліптичного фільму "Шалений Макс: Дорога гніву" режисер Джордж Міллер повертається з приголомшливим приквелом. У центрі стрічки "Фуріоза: Шалений Макс. Сага" Аня Тейлор-Джой — молодша ітерація майбутнього військового капітана, якого раніше досконало зіграла Шарліз Терон.

"Бітлджус 2"

Хороші новини — в новому році ми побачимо продовження культового "Бітлджуса". Вайнона Райдер, Кетрін О'Гара та Майкл Кітон повертаються до своїх ролей з класичного фільму Тіма Бертона 1988 року. Також до них приєднається зірковий акторський склад другого плану, зокрема Дженна Ортега, Моніка Белуччі та Віллем Дефо.

"Джокер: Божевілля на двох"

"Джокер: Божевілля на двох" — довгоочікуваний сиквел про Джокера, що вийде на екрани 4 жовтня 2024 року. Головні ролі грають Гоакін Фенікс (Джокер) та Леді Ґаґа (Гарлі Квінн). Назва фільму відсилає до відомого медичного терміну Folie à Deux — він означає ідентичний або схожий психічний розлад, який вражає двох або більше осіб, зазвичай членів однієї сім’ї. Ну а найцікавіше те, що новий "Джокер" буде мюзиклом.

"Гладіатор 2"

Слідом за "Наполеоном" виходить ще один гучний історичний блокбастер від Рідлі Скотта: історія Луція Вера, племінника Коммода (у виконанні Гоакіна Фенікса), якого бачили дитиною у фільмі "Гладіатор" 2000 року. У новому "Гладіаторі" герой досягає повноліття і стає в центрі уваги стрічки, а грає його Пол Мескаль. Також до зіркового складу увійшли Педро Паскаль, Дензел Вашингтон і Джозеф Квінн із серіалу "Дивні дива".

"Зла. Частина перша"

Епічний мюзикл режисера Джона Чу із зірковим складом: у головних ролях Аріана Гранде, Сінтія Еріво, Джонатан Бейлі та Джефф Голдблюм. У центрі — дві відьми країни Оз: Ельфаба, дівчина із зеленою шкірою, — майбутня зла відьма Заходу, і Глінда, приваблива і амбітна дівчина, яка згодом стала доброю відьмою Півночі. У фільмі ми побачимо історію дорослішання двох дівчат, їх суперництва в боротьбі за одного коханого, а також боротьбу з тиранією Чарівника... Фільм вийде у двох частинах: у листопаді 2024 та 2025 року.

"Носферату"

"Носферату" — римейк однойменного культового фільму 1922 року Фрідріха Мурнау. "Носферату" розповідає про вампіра, який відправляється до Німеччини в гонитві за красивою молодою жінкою. Роль смертоносного вампіра графа Орлока грає шведський актор Білл Скаршгорд ("Гемлокова Штольня", "Воно"), а дівчину Елен Гаттер, в яку він закоханий, — Лілі Роуз Депп.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.