До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Леді Ґаґа та Хоакін Фенікс у фільмі "Джокер: Безумство на двох"

Фільм "Джокер" Тодда Філліпса, що вийшов 2019 року, заробив понад 1 мільярд доларів у прокаті та приніс "Оскар" виконавцю головної ролі Хоакіну Феніксу. Тож, продовження стрічки було лише питанням часу. І ось, нарешті стало відомо — харизматичний злодій Джокер повертається на екрани у 2024 році. Сиквел отримав назву "Джокер: Безумство на двох", а головна його новина в тому, що напарницю Джокера, чарівну Гарлі Квінн зіграє Леді Ґаґа.

Режисер Тод Філіпс оприлюднив перші кадри майбутнього сиквелу. На одному з них Гарлі Квінн та Джокер уважно дивляться одне в одному в очі. Це кров на їхніх обличчях чи фарба?.. На іншому ж бачимо, що Джокер, мабуть, готується до чогось епічного та чепуриться, сидячи у кріслі для гоління. Разом із першими кадрами Тод Філіпс представив глядачам тизер: це чарівне музичне відео, де Джокер та Гарлі Квінн, зображені як персонажі анімації танцють романтичний танець... З огляду на тизер, у фільмі "Джокер: Безумство на двох" буде багато музики.

Реклама

Назва фільму відсилає до відомого медичного терміну Folie à Deux — він означає ідентичний або схожий психічний розлад, який вражає двох або більше осіб, зазвичай членів однієї сім’ї. Чи це означає, що психічний розлад Джокера пошириться і на Гарлі Квінн?.. Чи з’являться в новому фільмі інші супергерої DC? Це лише деякі з питань, на які ще немає відповіді. У будь-якому випадку, можна сподіватися, що фільм за участю леді Ґаґи і, зокрема, костюми будуть блискучими.

Прем'єра стрічки "Джокер: Безумство на двох" запланована на 4 жовтня 2024 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.