Made in Ukraine: 7 речей, які прикрасять цей жовтень

Українські бренди роблять все, щоби осінньо-зимовий сезон ми провели і комфортно, і красиво. Погода нам ще дозволяє насолоджуватися теплими днями, а значить потрібно встигнути погуляти в улюблених тренчах, затишних светрах та елегантних жакетах. Ми вибрали сім речей із нових колекцій, які стануть окрасою цього жовтня.

Delegan осінь-зима 2023/24

Фактурний кардиган

Цієї осені кардигани повертаються, але по-іншому не може і бути – складно придумати більш затишну річ для перших прохолодних вечорів. Бренд BOBKOVA у новій осінній колекції показав фактурний кардиган, який особливо чуттєво виглядає у парі з мереживним бра. Рекомендуємо повторити цей стилістичний прийом.

Шовкова блуза

Блуза із чорного шовку – це елегантний вибір на кожен день, особливо коли немає часу на постійні перевдягання. Просто додайте до неї помітні аксесуари і вона стане прикрасою вечірнього образу. Український бренд More One пропонує вибрати блузу з романтичним бантом у найкращих традиціях 1980-х, особливо у поєднанні з вінтажними сережками та вишуканим взуттям.

Шкіряна косуха

Косуха – ще одна річ, без якої не обійтися восени. Бренд GUDU представив одну з найцікавіших моделей зі складними рукавами, які легше уявити на вечірній сукні, ніж на верхньому одязі. Такий контраст привертає увагу, а поєднувати її найкраще з речами простими і зрозумілими, наприклад, оверсайз-джинсами, як пропонує дизайнер Лаша Мдінарадзе.

Прикраса на шию

Прикраса на шию – ще один великий тренд сезону, який варто спробувати цієї осені. Наш фаворит – кулон на ланцюжку, створений українським ювелірним брендом RIMMART у колаборації з архітекторкою та моделлю Катериною Зуєвою. Прикраса у вигляді краплі стала уособленням ідеї про те, що ми всі – частина великої непереборної сили. І що зусилля кожного мають значення, навіть якщо вони здаються не дуже масштабними. Катя Зуєва та Римма Ушакова, засновниця бренду, об'єднали зусилля для створення цієї підвіски у вигляді краплини, з якої виливається ще одна. Для них це символ того, що не дивлячись на те, що ми всі – маленькі краплі, наші обʼєднані зусилля мають велике значення та призводять до важливих змін. Важливо – 30% з продажу цього дропу будуть перераховані на потреби 72 бригади імені Чорних Запорожців.

Осіння сукня

Осінь – це не лише час кардиганів та светрів, а й суконь. Бренд OUN поєднав строгу костюмну тканину з жіночним силуетом, завдяки чому вдалося знайти баланс між формальністю і чуттєвістю. І вже від нашого настрою залежатиме якою ця сукня буде сьогодні. Натхнена ця колекція українською природою, що виражено у кольоровій палітрі, фактурах та силуетах.

Небанальні ботільони

"Колекцією Dare ми цементуємо образ жінки HVÓYA: вона може бути будь-якою. Будь-якої професії, віку, мамою або чайлдфрі, одружена, у вільних стосунках, або у стосунках з собою. Але вона точно буде незалежною у сприйнятті себе та своїх виявлень, вільна від думки оточуючих. Вона обирає себе та дає собі право бути такою, як захоче, саме сьогодні", – описує бренд HVÓYA свою нову осінню колекцію взуття, в якій пропонує українським жінкам вийти за рамки і спробувати щось нове, наприклад, ботільони з прозорими вставками чи "пухнасті" з нитками, що висять.

Оксамитовий жакет

Оксамит – ще один матеріал, фактурою якого хочеться насолоджуватися саме восени. В новій колекції українського бренду Delegan ми знайшли оксамитовий жакет, оздоблений делікатною вишивкою "Троянди" з шовкових ниток. Розкішну фактуру жакета врівноважує мінімалістичний крій без зайвих деталей, що робить його гарним доповненням як ділових образів, так і неформальних.

Популярне на VOGUE