До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила та крихкість у колекції BOBKOVA осінь-зима 2023/24

Український бренд BOBKOVA представляє кампейн нової осінньо-зимової колекції, присвяченої сучасним українським жінкам і суперечливому балансу їхньої сили та крихкості.

Bobkova осінь-зима 2023/24
Bobkova осінь-зима 2023/24

Реклама

Бренд BOBKOVA завжди був про рішучих і впевнених жінок, які живуть своє найкраще життя тут і зараз. Тому мені дуже хотілося, щоб цю колекцію представляла реальна жінка, яка тонко відчуває світ навколо і уособлює собою молоду сучасну Україну, — розповідає дизайнерка. Це — співачка ROXOLANA — сильна і вразлива, хоробра і щира, з великим серцем. Її енергія та талант, здатність направити все це на допомогу своїй країні — надихають! Наш бренд вже кілька сезонів співпрацює з ROXOLANA і нам було цікаво спробувати зробити разом щось нове".

В об'єктиві фотографа Стефана Лісовського героїня кампейну стала більш провокативною та жіночною та вийшла за межі звичного для себе образу. "В одязі для мене важливо, щоб він був не тільки красивим і комфортним, а й дозволяв виходити за межі, дарував сміливість і чуттєвість. Всі ці якості я побачила в колекції. Мені було цікаво, якою я буду в нових образах і сподіваюся, що слухачі також відкриють мене з інших сторін", — додає ROXOLANA, для якої вибрали декілька образів — від спокусливої сукні з мережива до лаконічних брючних костюмів, підкреслюючи, що сучасна жінка може бути дійсно різною.

Колекція BOBKOVA осінь-зима 2023/24 створювалася в умовах відключень світла, опалення та постійних тривог, якими запам’яталася минула зима. Upcycling та ручне ремесло — це не тільки sustainable-підхід дизайнера, а й практичне використання часу. Під час вимкнення машин майстрині плели светри і сукні гачком із залишків виробництва. Колекція сповнена контрастів — чуттєве мереживо тут поєднується з костюмними тканинами, затишний трикотаж з ультражіночними силуетами, а помітні прикраси з утилітарною функціональністю. Різноманітні плетіння, зокрема, символізують зв'язок сучасних жінок з їхнім корінням і традиціями, а віру у світле майбутнє символізують ефектні прикраси — стилізовані під кастети металеві каблучки, які прикрашає слово МРІЯ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.