До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 види чубчиків, які будуть модними цієї осені

Немає простішого способу змінити зачіску, ніж відстригти чубчик. Літо — не найкращий час, щоб робити гривку, адже спека сприяє підвищенню жирності шкіри на лобі. Але зараз, коли кількість теплих днів добігає кінця, настав час подумати про нову стрижку. Якщо ви в пошуку натхнення, тоді відкрийте для себе чотири модні види чубчиків, які можна спробувати вже найближчим часом.

Чубчик Біркін

Реклама

Чубчик Джейн Біркін поєднує в собі французький шик та лондонську естетику. Таку гривку можна носити як з прямим поділом посередині, так і на бік. Головне — завжди стежити, щоб чубчик не мав надто акуратний вигляд і був, навпаки, трохи розкуйовдженим.

Заплетений чубчик

Фото: @crowezilla
Фото: @crowezilla

Заплетений чубчик — ще один тренд, який зараз набирає обертів у тіктоку. Заплітати гривку можна різними способами, але найцікавіше, коли в коси вплітають намистини чи металеві деталі.

Чубчик хіме

@bleudreamie

snip snip pt.2 in my hime cut era

Free Room (feat. Appleby) – Ravyn Lenae

Можливо, ви чули про стрижку хіме — вона з'явилася кілька років тому. Стрижка походить з Японії: "хіме" японською означає "принцеса". Геометрична форма нагадує про зачіски героїнь аніме. Головний фокус — прямий суцільний чубчик, що поєднується з однаково геометрично рівними підстриженими пасмами з обох боків обличчя.

Чубчик "шторка"

Фото: @rio_hair
Фото: @rio_hair

Цей чубчик завжди в моді, однак зараз він особливо популярний серед знаменитостей, від Діани Крюгер до Олівії Вайлд. Ця гривка чудово підходить для більшості форм обличчя. Тому, якщо ви хочете спробувати зробити чубчик, але хвилюєтеся про результат, спробуйте "шторку".

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.