До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сідні Суіні — нове обличчя Kérastase

Акторка і продюсерка Сідні Суіні, що прославилась на весь світ ролями в серіалах "Білий лотос" та "Ейфорія", за які була номінована на "Еммі", стала посланницею Kérastase легендарного бренду, народженого в Парижі 1964 року, що випускає професійні та розкішні засоби догляду за волоссям.

Реклама

Цього року в Сідні декілька прем'єр: вона грає в романтичній комедії "Люблю тебе ненавидіти" (Anyone But You), гостросюжетному трилері "Мадам Павутина" (Madame Web) та стає амбасадоркою розкішного професійного бренду догляду за волоссям Kérastase.

Сама Сідні щаслива бути новим обличчям бренду: "Я постійно змінюю колір і стиль волосся для різних ролей, тому важливо професійно піклуватися про його стан. Комплекси догляду й олії повертають моє волосся до життя".

Сідні каже, що вона любить догляд за волоссям та дружить з власним стилістом — "Мій стиліст Глен — один з моїх найкращих друзів, ми завжди весело проводимо час, створюючи нові образи для різних подій". Її улюблена зачіска — пишні локони.

Вона зізнається, що впевненість в собі їй дає справа її життя. "Я завжди почуваюся краще, коли озираюсь навколо і фокусуюсь на тому, чим по-справжньому люблю займатись. Це дає мені відчуття сили, контролю — і приносить справжнє задоволення".

Сідні вірить в girlpower, силу жінок, і надихається своїми подругами. "Ми завжди підтримуємо одна одну — "або разом, або ніяк". Хоч би де ми були, завжди знайдемо, як підняти настрій одна одній"

"Я зачарована теплом і магнетизмом Сідні як на екрані, так і поза ним, — каже Роза Карріко, міжнародна президенткаKérastase — Для мене вона справді безстрашна — з її волоссям, красою, стилем, безстрашна з ролями, які обирає, і безстрашна, залишаючись просто Сідні".

Перша лінійка засобів Kérastase, яку представляє Сідні Суіні разом з Емілі Ратаковскі та Ебоні Девіс, NEWPremièreDualactionrepairhaircare, спрямована на очищення волосся від кальцієвого осаду, яким часто багата вода. Він руйнує волосся та надає йому пошкодженого вигляду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.